E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri Profesyonellerden finansal piyasalar eğitim serisini kaçırmayın---

Profesyonellerden finansal piyasalar eğitim serisini kaçırmayın

 Profesyonellerden finansal piyasalar eğitim serisini kaçırmayın
20 Mart 2024 - 13:29 borsagundem.com

A1 Capital finansal dünyanın kapılarını aralıyor: Profesyonellerden Finansal Piyasalar Eğitim Serisi Bilgi ve Deneyimle geleceği şekillendirin. Eğitim tarihi 30 Mart 2024 Cumartesi...

A1 Capital, finansal piyasalarda bilgi sahibi olmak isteyen herkes için benzersiz bir fırsat sunuyor. 30 Mart 2024 Cumartesi günü düzenlenecek olan eğitim, katılımcılarına finansal dünyanın kapılarını aralayacak.

Eğitimin ilk oturumunda "İlk Halka Arz ve Borsada İşlem Görme Süreçleri" konusu ele alınacak. A1 Capital Kurumsal Finansman Genel Müdür Yardımcısı Ahmet H. KONUK, halka arz ve borsada işlem görme süreçlerinin inceliklerini paylaşacak. Katılımcılar halka arz ve kotasyon kriterlerini öğrenirken, halka açılacak şirketlerin izahnamelerini nasıl okumaları gerektiğini anlayacaklar. Ayrıca, halka arz edilecek şirketlerin fiyatlamaları, finansal sonuçları ve sektör içerisindeki durumları gibi temel bilgileri bulma ve değerlendirme becerilerini geliştirecekler.

"Kazandıracak Yatırım Stratejisini Keşfetme Sanatı" konulu ikinci oturum, A1 Portföy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete YÜKSEL tarafından gerçekleştirilecektir. Bu oturumda, katılımcılar yatırım stratejilerini geliştirip bunları sektör ve hisse seçimlerine dönüştürmeyi öğrenecekler. Katılımcıların küresel ve yerel piyasalarda etkin bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olacak göstergeleri öğrenmeleri ve hızlıca mali tablo analizi yapabilmeleri için temel bilgiler verilecek. Ayrıca, basit şirket değerleme yöntemlerini anlayarak, yatırım stratejilerini daha etkin bir şekilde uygulama yetenekleri kazanacaklardır.

EĞİTİM DETAYLARI

- Tarih: 30 Mart 2024 Cumartesi

- Saat: 09:30 - 17:30

- Yer: A1 Capital Genel Müdürlüğü, İstanbul

- Ücret: 8.000 TL

EĞİTMENLER

- Mete YÜKSEL: A1 Portföy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

- Ahmet H. KONUK: A1 Capital Kurumsal Finansman Genel Müdür Yardımcısı

EĞİTMEN BİYOGRAFİLERİ

- Mete YÜKSEL: Finans sektöründeki kariyerine 1997 yılında banka analisti olarak başlayan Mete YÜKSEL, sektörde 27 yılı aşkın deneyime sahiptir. YÜKSEL, yönetimindeki hisse senedi araştırma ekipleri ile Extel Survey anketlerinde kurumsal yatırımcıların oylarıyla 2013, 2014 ve 2016 yıllarında 40’ın üzerinde aracı kurum arasında Türkiye’nin en iyi araştırma bölümü ödüllerini kazanmıştır. Aynı zamanda YÜKSEL, iki defa da şahsen Türkiye’nin en iyi analisti payesini Acclaro ve Extel Survey’den almıştır. Kariyeri boyunca aracı kurumlarda yönetim kurulu başkanı, genel müdür ve üst düzey yönetici olarak görev yapmıştır. Finansal Yönetim, MBA ve Muhasebe ve Finansman yüksek lisans dereceleri bulunmaktadır.

- Ahmet H. KONUK: Galatasaray Üniversitesi ve IEP’de Paris eğitimini takiben finans sektöründe kariyerine düzenleyici ve denetleyici otorite bünyesinde 2013 yılında başlayan Ahmet H. KONUK, 2020 yılından itibaren A1 Capital Kurumsal Finansman Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. KONUK, finansal piyasalarda halka arz ve kurumsal finansman alanlarında geniş bir deneyime sahiptir. Birçok halka arz projesini yönetmiş ve başarıyla tamamlamıştır. Profesyonel kariyeri boyunca sektördeki bilgi birikimini sürekli olarak artırmış ve sektördeki önemli gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Bu benzersiz eğitim fırsatını kaçırmamak için https://a1capital.com.tr/borsa-egitimi/ adresini ziyaret ederek kayıt yaptırabilirsiniz.

A1 Capital'den yatırımcılara 3 aylık ücretsiz Finnet 2000 Plus kampanyası

A1 Capital’den müşterilerine özel yepyeni bir yarışma: BİST-100 Tahmin Yarışması başlıyor!

A1 Capital’de üst düzey atama

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)