E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemProf. Dr. Naci Görür'den ürküten yorum: Marmara gerilim biriktiriyor---

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten yorum: Marmara gerilim biriktiriyor

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten yorum: Marmara gerilim biriktiriyor
18 Aralık 2023 - 02:10 borsagundem.com

Yalova'da meydana gelen 4,1 şiddetindeki depreme ilk yorum ünlü deprem uzmanı Naci Görür'den geldi. Görür, ''Sanıyorum deprem Adalar Fayının güneyindeki küçük normal faylar üzerinde olmuş olabilir. Marmara’daki sistem gerilim biriktiriyor''dedi

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Yalova'da gerçekleşen 4.1 şiddetindeki deprem hakkında açıklama yaptı. Görür, "Sanıyorum deprem Adalar Fayının güneyindeki küçük normal faylar üzerinde olmuş olabilir. Marmara’daki sistem gerilim biriktiriyor" dedi.

Türkiye'de deprem denince akla gelen ilk isim Prof Dr. Naci Görür, gerçekleşen 4.1'lik Yalova depremine ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Görür, Çınarcık açıklarında gerçekleşen deprem üzerinden yaptığı Marmara değerlendirmesinde, sistem gerilim biriktiriyor ifadelerini kullandı. Görür'ün açıklamasının tamamı şöyle:

"Arkadaşlar, Marmara Denizi, Çınarcık Çukurluğunda 4,1 deprem oldu. Sanıyorum deprem Adalar Fayının güneyindeki küçük normal faylar üzerinde olmuş olabilir. Fay çözümü ile bu belli olacaktır. Fay haritasını koyuyorum. Marmara’daki sistem gerilim biriktiriyor, Sevgiyle"

Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem

 

Kar yağışı sebebiyle Iğdır'da ve Ağrı'nın bazı köy okullarında eğitime ara verildi

 

İstanbul'da hissedilen deprem oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran18 Aralık 2023 14:52

    Şu Mucize salağı  her yoruma zıplar sırıtır!   Deftersiz fetoşçu beni Allah ile tehdit ediyor.  Bu soytarılar hepsi aynı kalıptan çıkmış gibi.  Çözüm üretecekmiş be sersem elinden tutanmı var mış. Sen üretsen üretsen kokarca gibi pis koku üretirsin bu kafayla.

  • baran18 Aralık 2023 11:25

    Yahu bir sus Allah aşkına her bir küçük sarsıntı sonrası baykuş gibi çıkma ortaya.  Ne yapacak insanlar evlerinin altına tekerlek takıp taşıyacak hali yok. Sihirli değnek te yok. Ben demiştim demek içiin her akşam konuşman gerekmez.  Bu da teymiyor bir de japon getirmişler bu sefer bu başlıyor.  Bir def olun gidin İsrail de Yunanistan da deprem olacak deyin. 

  • baran18 Aralık 2023 14:28

    Bak aşağıdaki salak!  İha ve Siha için de oy atarım  deprem çözümü içinde oy atarım Ama senin gibi ahmakların tedavisi yok.  İşte şu anda senin gibi fetoş itleri  utanmadan arsızca her bir pisliği adeta kuyruğuna  yapıştırmış utanmadan Allah tan bahseder. Ne zaman fetoş operasyonu olsa sus pus oluyor sesi çıkmaz Tehlike geçtiğini düşünüce havlamaya başlar.  Allah tan bahseden gerçek Müslüman hiç bir şeyden korkmaz. Ama bu ahlaksız lağım faresi gibi kaçacak delik arıyor.  

  • Mucise Reis : )18 Aralık 2023 12:38

    oy kullanıyorsun, onlar çözüm üretecek. Hala kafan basmıyor :D neden oy kullanıyorsun ? barınma, yeme, içme, sosyal dalet, hukuk, vb. saysamda kafan basmayacak... :D  iha siha için oy atmadığını anlayacak kapasite yok sende :D  ev yapacak olan emlak konut ne oldu ? kapatıldı :D kapanmas aşuan Türkiye inşa olurdu sıfırdan her bir bölge 25 yılda... Sen mas aaltına girsende Allah katında saklanacak girecek bir delik bulamaycaksın.

  • gamlı baykuş18 Aralık 2023 07:29

    abijim koyduğu haritada bilem kuzey hat tek çizgi yapmış.normali bir kaç parça olmalı .bence üşümezsoy hocam zamanında marmarda fransız araştırma gemisindew çalışan bu hocaya cevap vermeli o zmaan 6,5 geçmez şimdi mavolcanız bitceniz tek parça olcak 7,6 olcak mavolcak kaççınnn diyen bu hocaya cevap üşümezsoy hocam .birde ahmet ercan hocam sizler n ederseniz o çıkın anlatın şemalarda anlatın halk anlasın risk nerde ne kadar gerçeği bilmek hakkımız .