E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPPK toplanacak---

PPK toplanacak

PPK toplanacak
18 Şubat 2014 - 03:13 borsagundem.com

Hazine, 13 ay vadeli kuponsuz devlet tahvili ihalesini gerçekleştirecek. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplanacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Macaristan'da... 

Galiçya Türk Şehitliği'ni ziyaret edecek Gül, Budapeşte'de bulunan Gül Baba Türbesi'ne geçerek burada gül dikecek. Cumhurbaşkanı Gül, Gellert Tepesi'ni gezdikten sonra özel uçakla Türkiye'ye hareket edecek.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek İran'da.

Cemil Çiçek, İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği 9. Konferansı'na katılacak.

Ak Parti, CHP, MHP ve BDP TBMM grupları toplanacak. (TBMM/11.15/13.30/10.30/12.30)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert'i, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ve Bosna-Hersek Büyükelçisi Damir Dzanko'yu ayrı ayrı kabul edecek.
(Ankara/13.15/13.45/15.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert ve yönetim kurulu üyeleri ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyeti kabul edecek. 
(Ankara/10.00/15.30)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tacikistan Sağlık ve Sosyal Koruma Bakanı Nusratullo Salimov ve beraberindeki heyeti kabul edecek. Müezzinoğlu ile Salimov, heyetler arası görüşmelerin ardından basın toplantısı düzenleyecek. (Ankara/12.00) 

TBMM Genel Kurulu'nda, AFAD ile ilgili düzenlemelerin de yer aldığı "Torba Kanun Teklifi"nin görüşmelerine devam edilecek. (15.00)

-Adalet Komisyonu'nda Ceza İnfaz Kurumları Güvenlik Hizmetleri Kanun Tasarısı ele alınacak.
(15.30)

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Rekabetin Korunması Hakkında Kanunda değiklik öngören tasarıyı görüşecek. (15.30)

TÜİK, 2012 yılı belediye atıksu istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Hazine, 13 ay vadeli kuponsuz devlet tahvili ihalesini gerçekleştirecek. (Ankara) 

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplanacak. (Ankara/14.00)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)