E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinPolat çiftinin tutukluluklarına itiraz edildi---

Polat çiftinin tutukluluklarına itiraz edildi

Polat çiftinin tutukluluklarına itiraz edildi
14 Kasım 2023 - 10:51 borsagundem.com

Dilan ve Engin Polat'ın avukatı sulh ceza hakimliğine başvurarak Polat çiftinin tutukluluklarına itiraz etti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. Operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak Anadolu Adliyesine sevk edilmişti. Toplam 19 saat süren işlemlerin ardından 18 şüpheliden aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat'ın olduğu 12 kişi tutuklanırken 6 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Soruşturma kapsamında dün adliye sevk edilen 2 şüpheli daha tutuklanmıştı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 14 olmuş; 9 şüpheli ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İTİRAZ EDİLDİ

Dilan ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 12 şüpheli, 5 Kasım tarihinde tutuklanmıştı. Polat çifti, 9 gündür Marmara Cezaevinde tutuklu bulunuyor. Polat çiftinin avukatı Sevinç Horoz 10 Kasım'da sulh ceza hakimliğine başvurarak çiftin tutukluluklarına itiraz etti. Tutukluluk itirazı ile ilgili mahkemeden henüz bir değerlendirme yapılmadı.

Polatların şirketlerine kayyım atandı

 

Polat çifti soruşturmasında şirketlere kayyum talebi

 

Tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ifadeleri ortaya çıktı

 

Engin Polat ve Dilan Polat çifti tutuklandı

 

Engin ve Dilan Polat tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )14 Kasım 2023 11:30

    Bencede neden tutuklular ? ne varsa el kondu. Yapılan işlemlerde tutukluluk manası nedir ? ... Devltımız gel getir bankaya yatır nereden getirdinsormayacağım diyerek para yatıran ile vergi barışı yapmadı mı ? :D herkesle barıştıda neden bu çift ile barışmıyor ?24 mılşyar usd kaıtdışı dolarlar çıktı ulkemizde. eee bunları kım getırdı? neden tutukalnmadı getırenler ? ... gerçekten garip işler...kelepçeli atar, elektrınık haberlerşme ınternet vb kullanım yasaklarsın olur biter... bunları içeri atıyorsan nicelerini atmamanın anlamı nedir ?

  • Enerciiiii14 Kasım 2023 11:02

    Salarlarsa şaşırmayın. Bu ülkede her şey olabilir

  • Mucise Reis : )14 Kasım 2023 11:49

    AYM başvururlar ise şaşmam ..............