E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK sivilleri öldürüp Türkiye'yi suçladı---

PKK sivilleri öldürüp Türkiye'yi suçladı

PKK sivilleri öldürüp Türkiye'yi suçladı
21 Temmuz 2022 - 08:53 borsagundem.com

Dağılma noktasına gelen terör örgütü PKK, Irak'ın kuzeyinde kanlı bir provokasyona imza attı.

PKK'lı teröristler, Zaho'da turistlerin bulunduğu dere kenarındaki bir bölgeyi havan ile bombaladı, aralarında çocukların da olduğu 8 turist hayatını kaybetti.

23 kişinin de yaralandığı alçak saldırının ardından terör örgütü mensupları, "Saldırıyı TSK yaptı" yalanını hızla yayıp suçu Türkiye'ye atmaya kalkıştı. Terör örgütü yanlısı yayın yapan medya organları da, yalanı yaymak için çaba gösterdi.

"Türkiye gerçeğin açığa çıkması noktasında her türlü adımı atmaya hazırdır"

Türkiye saldırıya sert tepki gösterdi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye, sivilleri hedef alan her türlü saldırının karşısındadır" denildi. Açıklamada "Türkiye terörle mücadelesini uluslararası hukuka uygun şekilde, sivillerin, sivil altyapının, tarihi ve kültürel varlıklar ile tabiatın korunmasına hassasiyet göstererek yürütmektedir. Masum insanları hedef alan ve terör örgütü kaynaklı olduğu değerlendirilen bu gibi saldırılarla ülkemizin terörle mücadeledeki haklı ve kararlı tutumunun hedef alındığı kıymetlendirilmektedir. Türkiye gerçeğin açığa çıkması noktasında her türlü adımı atmaya hazırdır" ifadelerine yer verildi.

2 PKK’lı terörist teslim oldu

 

3 PKK'lı terörist daha ikna yoluyla teslim oldu

 

3 PKK'lı terörist daha teslim oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)