E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK Şengal'e müdahale edecek---

PKK Şengal'e müdahale edecek

PKK Şengal'e müdahale edecek
05 Ağustos 2014 - 00:41 borsagundem.com

Murat Karayılan, IŞİD'in Musul'a bağlı Şengal'i ele geçirmesinin ardından YPG ve KDP'nin başlattığı operasyona PKK'nın da katılacağını açıkladı

Musul’a bağlı Şengal ilçesinin IŞİD’in ele geçirmesinin ardından Türkiye- Irak Bölgesel Kürt yönetimi sınırlarındaki dağlık alanlarda konuşlanan PKK’nın silahlı gücü HPG operasyon düzenleyecek. HPG (Halk savunma güçleri) sorumlusu Murat Karayılan Sterk Tv’ye yaptığı açıklamada, “Şengal'de Kürtlük ruhu vardır. IŞİD'e bırakmayız. Tüm halkımız bilsin ki, gücümüz oranında bu gece Şengal'e müdahale edeceğiz ve gerilla orada kalacaktır" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şehmuz05 Ağustos 2014 11:44

    IŞıd kendine eş değer bir terör örgütü buldu bakalım ne olacak. Bu PKK lılara acıyorum. Tam piyonlar, 3 tane üst yöneticinin keyfi için ölüyorlar.

  • Omer05 Ağustos 2014 09:46

    Sizin gerillaliginiz batsin isiddan ne farkiniz var masum yasli kadin çocuk demeden kadletmedinizmi serefsizler Allah hepinizin belasini versin