E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPiyango biletlerine EOKA fotoğrafı basıldı---

Piyango biletlerine EOKA fotoğrafı basıldı

Piyango biletlerine EOKA fotoğrafı basıldı
24 Temmuz 2022 - 13:51 borsagundem.com

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Erenköy Direnişi'nin 58. yıldönümü nedeniyle çıkarılan 8 Ağustos tarihli piyango biletlerine Erenköy mücahitleri yerine EOKA'cıların fotoğrafını basıldı.

Erenköy Direnişi’nin 58’inci yıl dönümü için çıkarılan 8 Ağustos tarihinde yapılacak piyango çekilişinde akıllara durgunluk veren bir hata yapıldı. Piyango biletine Erenköy mücahitleri yerine EOKA’cıların fotoğrafı basıldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat25 Temmuz 2022 09:30

    Biz o yurdu kimlere bıraktık Bunlar için mi şehit olduk Derhal yeni bir göç kanunu ile vatan evlatlarını orada çoğaltalım Baksana orda soyubozuklar çoğalmış

  • Uzay24 Temmuz 2022 23:18

    Kıbrıs,hem Kıbrıs hem Türkiye için çok önemli stratejik bir noktada yer almaktadır.74 harekatının yapılması ile Kıbrıs,Rum Yunan zulmünden kurtulmuş ve Türkiyenin Akdenize açılan köprüsü gòrevini yerine getirmektedir.Her ülkenin kendi içinde vatan haini insanı çoktur.Türkiyenin içinde kendini bilmez hain hiç mi yok.Türkiye ve Kıbrıs kolay kazanılmadı aptalca hareket eden hainler elbet cezasını çekecektir.Türkiye ve Kıbrıs başı boş değildir.Kanun kural ve cezai yaptırımları vardır.Memleketimizin kıymetini bilelim.

  • Basit24 Temmuz 2022 18:05

    Gidin sorun birde çoğu bizi sevmez onların üstünde yük olduğumuzu düşünür,kendi aramızda konuşurken kıbrıs savaşından şöyle dahil olmuştu kadının biri sohbete ne var geldiniz diye ömrümüzün sonuna kadar size minnetarmı olacağız? Sen değil yedi ceddin olacak dedik bizde kadın olduğu için bu kadar ile kaldık ve o gün bu gün tenzih ederim düzgün insanları bu adayı alıp bir ilimiz olarak değiştirmeliyiz yapın bir plaka numarası bitti gitti sağdan direksiyonuda kaldırın hepsi bu.

  • baran24 Temmuz 2022 17:01

    Bu piyango müdürü derhal görevden alınıp gerçek sorumlusu hapise atılmalı.  Maalesef bunların içinde de çok kansız kriptolar var her yerde olduğu gibi.  

  • manyak herif24 Temmuz 2022 15:34

    bir sonraki bilette aponun yada pkklıların resmini görursek şaşırmam.

  • MUSTAFA24 Temmuz 2022 15:17

     tam direnişin ruhuna uygun bir foto olmuş  ulan kıbrıs kime hizmet ediyorsunuz

  • vatandaş24 Temmuz 2022 14:59

    sizi yönetenlerin liyakatsızlığına bakın ,allah belanızı versin