E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol, 21 yılın dibinde---

Petrol, 21 yılın dibinde

Petrol, 21 yılın dibinde
20 Nisan 2020 - 08:09 borsagundem.com

Amerikan petrolünün varil fiyatı 1999'dan bu yana görülmemiş seviyelere geldi

ABD'nin petrol depolama kapasitesinin yakın zamanda dolacağı ve talepte hızlı düşüşün devam ettiği endişeleri NYMEX'de Batı Teksas petrolünün varil fiyatının 1999'dan bu yana görülmemiş seviyelere gerilemesine yol açtı.

NYMEX'de Mayıs vadeli Batı Teksas petrolünün varil fiyatı 3,22 dolar düşüşle 15,05 dolar seviyesine geriledi. Haziran vadeli Batı Teksas petrolünde fiyat Cuma gününe göre 1,26 Dolar düşüşle 23,67 dolar/varil seviyesine kadar indi.

ICE'de Haziran vadeli Brent petrolü de 0,36 dolar kayıpla 27,72 dolar/varilden işlem görüyor.

Dolar haftaya düşüşle başladı

Washington Post: ABD'nin kamu borcu rekora koşuyor

Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesi açıklaması

Dünya genelinde koronadan ölenlerin sayısı 165 bin 641'e ulaştı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ20 Nisan 2020 11:45

    böyle gider ise yakında rusya ırak, iran, libya,sudiarabistan vs.vs.ülkeler gümbürder.

  • :)20 Nisan 2020 09:59

    ahahaha bizde 5 yıl geriye gitse 2 - 3 tl ye benzin alacaz... bizi tehet geçti.. millet 21 yıl geriye gitti. biz 5 yıl gidemiyoruz.. dünya üretime geçtiğinde büyük kriz bekliyorum.. çin ve avrupa ve diğer ülkeler, çok çok çok ucuz maliyetli üretime geçecekler. hatta kıtalar arası nakliye bile ucuz olacak.. türkiye içeride kredi ile boğuşan bireyler, işsizler, fakirler, bin tl y hesaba geçsin diye bekleyen  10 milyon insanlı ile... nasıl bir rekabet yapacak? korena morena bi şekilte geçer, artan usd, bankaların aldıgı ve verdiği yüksek kredili paralar ile.. nasıl üretim modeli olacak ? ne doğalgaz ne elektrık ne yakıt hepsi bizde hala pahalaı. dunyada tam tersi ucuzluk var. kaçak göçmen ucuz işçilerde dunyaya yayıldı. avrupada bile sureyeliler üretimlere geçmeye başlıyormuş, avrupa rekabet edebilecek artık kaçakda olsa...  :D 

  • mesut kaya20 Nisan 2020 08:38

    bizdeki benzin mazot ta 21 yılın dibinde mi acaba