E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPepe için 'oynamak istemiyor' iddiası---

Pepe için 'oynamak istemiyor' iddiası

Pepe için 'oynamak istemiyor' iddiası
24 Kasım 2018 - 10:45 borsagundem.com

Beşiktaş'ta alacakları ödenmediği için kriz çıkardığı iddia edilen Pepe, yedek kulübesine çekileceğini öğrenince çılgına döndü. Pepe'nin artık forma giymek istemediğini söylediği ifade edildi

Beşiktaş'ta Pepe krizi devam ediyor. Alacakları ödenmediği için kriz çıkardığı iddia edilen ve bu sebeple gözden düşen Portekizli yıldız, Teknik Direktör Şenol Güneş'i de çok kızdırmıştı. Tecrübeli hoca, Pepe'yi bugünkü MKE. Ankaragücü maçında kulübeye çekme kararı aldı. İddiaya göre bunu duyan Portekizli stoper çılgına döndü.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; dünyaca ünlü stoper, kariyerinde böyle bir durumun yaşanmasını istemedi. İnsanların kendisini yedek kulübesinde görmesini istemediğini söyleyen Pepe, Şenol Güneş ile tartışma yaşadı ve yedek kalacaksa maç kadrosunda olmak istemediğini söyledi. Güneş de "Oynamak istemeyeni zorla oynatmam zaten" diyerek Pepe'yi kadrodan çıkardı.

Yıldız oyuncunun yaşanan sıkıntılardan dolayı bıktığı ve ocak ayı transfer dönemine kadar bir daha Beşiktaş'ta forma giymek istemediği öğrenildi. Yıllık 5 milyon Eurıoluk ücreti sebebiyle ekonomik zorluklarla boğuşan yönetimin de bir an önce kurtulmak istediği Pepe'nin, İngiltere'den Southampton, Porto'dan Porto ile Arap ve Çin kulüpleriyle temasta olduğu biliniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdi24 Kasım 2018 11:20

    Bedelli yapın kardeşim,borçtan kurtulun,,%100 bedelli 500 milyon tl kaynak demek.%200 yapsan 1 milyar kaynak,,borçlar biter,,bu kadar basit.