E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPensilvanya'da demokrasi uçuşu---

Pensilvanya'da demokrasi uçuşu

Pensilvanya'da demokrasi uçuşu
16 Temmuz 2023 - 16:39 borsagundem.com

FETÖ elebaşı Gülen'in yaşadığı, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde araçlar ve uçaklarla 15 Temmuz anısına demokrasi gösterileri düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ABD'nin New York ve Pensilvanya eyaletinde anma törenleri ve gösteriler düzenledi.

New York'un ardından Pensilvanya semalarına yönelen bir uçak, kuyruğuna asılı dev pankartta, "15 Temmuz 2016'da 253 masumun canına kıyanlar, size tahmin ettiğinizden çok daha yakın bir yerde yaşıyor." ifadelerini taşıyan mesajı yaydı.



Diğer taraftan ışıklı tabelalarda, Türk bayrağı ve darbe girişimi gecesinden fotoğraflarla birlikte, "Demokrasinin Zaferi" yazan iki araç, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in bulunduğu Saylorsburg sokaklarında sabahtan yerel saatle 16.00'ya kadar tur attı.

New York'taki Times Meydanı'nda düzenlenen anma töreninde ise Türk bayraklarıyla donatılmış dijital panoda gün boyu "15 Temmuz Demokrasi Zaferi" mesajı yayımlandı. 15 Temmuz şehitlerini temsilen 253 ayakkabının sergilendiği alanda, konser dinletisi gerçekleştirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SÖZÜN ÖZÜ16 Temmuz 2023 20:23

    Gülünç kutlama.............. FETO ne istedi de vermedik diyenler ile .Gel gurbet bitsin diyenlerin 15 temmuz birlik gününü anmaya hakları yok..... ASİL TÜRK MİLLETİNİN ZAFERİ BU::::::.