E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPekin ve Washington'dan ilk imza açıklaması---

Pekin ve Washington'dan ilk imza açıklaması

Pekin ve Washington'dan ilk imza açıklaması
21 Kasım 2019 - 08:29 borsagundem.com

Çin Başbakan Yardımcısı Liu, ABD ile birinci faz ticaret anlaşmasına varılacağı konusunda iyimser olduğunu söyledi. Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Judd Deere da, ilk imza metni için ilerleme sağlandığını belirtti

ABD ile Çin arasında ticaret anlaşmasının ilk adımı olacak imzanın atılması konusunda Pekin ve Washington'dan açıklamalar geldi. 

Çin'in ABD ile ticaret müzakerelerinden sorumlu ismi Başbakan Yardımcısı Liu He, ABD ile birinci faz ticaret anlaşmasına varılacağı konusunda "ihtiyatlı iyimser" olduğunu söyledi.

Pekin'de düzenlenen bir etkinliğe katılanlaran verdikleri bilgiye göre, etkinlikte konuşan Başbakan Yardımcısı Liu He, Çin'in ABD'nin taleplerinin merkezinde yer alan kamu şirketlerinde reform, finans
sektörünün serbestleştirilmesi ve fikri mülkiyet haklarını güçlendirilmesi konularındaki planlarını ortaya koydu.

BEYAZ SARAY: İLERLEME VAR

Fox News'un haberine göre Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Judd Deere, ABD ile Çin arasında ticaret müzakerelerinin devam etmekte olduğunu ve birinci faz ticaret anlaşmasının metni konusunda ilerleme sağlandığını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)