E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPassolig iptal mi ediliyor---

Passolig iptal mi ediliyor

Passolig iptal mi ediliyor
25 Aralık 2014 - 23:13 borsagundem.com

AYM, Passolig" uygulamasına olanak tanıyan hükümlerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle yapılan başvuruyu esastan görüşmeye karar verdi.

Anayasa Mahkemesi, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunun "Passolig" uygulaması olarak bilinen e-bilet uygulamasına olanak tanıyan hükümlerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle yapılan başvurunun ilk incelemesini tamamlayarak, başvuruyu esastan görüşmeye karar verdi.

Taraftar Hakları Dayanışma Merkezi, kamuoyunda tartışmalara neden olan ve ve "Passolig" olarak bilinen e-bilet uygulamasıyla ilgili Ankara 16. Tüketici Mahkemesinde dava açmıştı. 

Ankara 16. Tüketici Mahkemesi de uygulamanın durdurulmasına karar vermiş ve düzenlemenin dayanağı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un ilgili maddelerinin Anayasa'ya aykırı olduğu kanısına vararak, Anayasa Mahkemesine başvuruda bulunmuştu.

Anayasa Mahkemesi, davayla ilgili ilk incelemesini yaptı. Başvuruda bir eksiklik tespit etmeyen Yüksek Mahkeme heyeti, davayı daha sonra belirlenecek bir günde esastan görüşerek karara bağlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARAFTARLAR ADINA.26 Aralık 2014 00:07

    Sıkıyorsa iptal etmeyin bakın STADLARDA doğru dürüst seyirci bile yok sizler daha birçok şeyleri diretirseniz yakında tüm kulüpler İFLASINI vermeye başlayacaktır ortaya birileri birşeyler atıyor bunlarda kendilerini çok akıllı sananlar ama nedense yaptıklarıda gerçekleşemiyor.en büyük taraftar PAOSO LİG sahtekar.