E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivOtomotiv yan sanayicileri Volkswagen için hazır---

Otomotiv yan sanayicileri Volkswagen için hazır

Otomotiv yan sanayicileri Volkswagen için hazır
03 Temmuz 2019 - 12:32 borsagundem.com

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu, yatırım için Türkiye'yi seçen Volkswagen'in ihtiyaç duyduğu parçaların tedariğini karşılamaya hazır durumda olduklarını söyledi.

Alman otomotiv devi Volkswagen’in 1.3 milyar EURO’luk yeni yatırımı için Türkiye’yi seçmesi üzerine bir açıklama yapan Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu,”Türkiye, 50 yıla varan otomotiv deneyimi, güçlü tedarik sanayisi ve genç nüfusu ile otomotiv yatırımları bakımından tercih edilen ülke konumuna geldi. Volkswagen’in de Türkiye’yi seçmesi bunun kanıtı. Başta TOSB’da yerleşik firmalar olmak üzere Türk Otomotiv Yan
Sanayisi, Volkswagen’e yeni yatırımının tüm üretim süreçlerinde gereksinim duyduğu parçaların tedariğini karşılamaya hazır durumdadır” dedi.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selim03 Temmuz 2019 21:47

    Avrupa da genç nüfus az ya göçmen alacaklar yada üretimlerini kaydıracaklar.. Bu bizim için bir fırsattır boş konuşmanın lüzumu yok..

  • Horoz 03 Temmuz 2019 18:07

    Bizi eşşek gibi kullanacaklar, almanya'da olduğu gibi.

  • DOĞRU03 Temmuz 2019 12:49

    TEKNOLOJİ TRANSFERİ YOK ,YABANCI FİRMALAR TÜRKİYEYE GELİP ARAZİLERİ KULLANIP BURDA MONTAJ YAPIYOR LOJİSTİK ÜS GİBİ DAVRANIYORLAR...