E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOtobüs skandalı: U21 Milli Takımı maça yetişemedi---

Otobüs skandalı: U21 Milli Takımı maça yetişemedi

Otobüs skandalı: U21 Milli Takımı maça yetişemedi
12 Kasım 2021 - 21:51 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu, Belçika ile karşılaşacak olan U21 Milli Takımı'nın otobüsünün bozulduğunu ve stada zamanında ulaşılamadığını duyurdu.

U21 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde TSİ 22.00’de Belçika ile karşılaşacak U21 Milli Takımı, Belçika Futbol Federasyonu tarafından tahsis edilen otobüsün bozulması nedeniyle Den Dreef Stadion’a gecikmeli olarak ulaştı.
 
Ay Yıldızlılar, yaklaşık 1 saatlik beklemenin ardından gelen yeni araç ile yola çıkarken karşılaşmanın başlama saati, maçın delegesi ve hakemleri ile birlikte belirlenecek.

Genç milliler yol kenarında 1 saat bekletildi

Konuyla ilgili TFF'den yapılan açıklamada, genç millilerin hangi gerekçeyle yol kenarında 1 saat bekletildiğine ilişkin herhangi bir bilgiye ise yer verilmedi.

A Milli Takım'ın bekletilmesi olay olmuştu

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası elemelerinde İzlanda ile yapacağı maç öncesi gittiği İzlanda Keflavik Havalimanı'da 2 saat pasaport kontrolünde bekletilmesi büyük tepkilere neden olmuş, olay 'skandal, saygısızlık' olarak nitelendirilmişti.

TFF'nin konuyla ilgili 'kısa ve öz' açıklaması şu şekilde:

U21 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde TSİ 22.00’de Belçika ile karşılaşacak Ümit Milli Takımımız, Belçika Futbol Federasyonu tarafından tahsis edilen otobüsün bozulması nedeniyle yolda kalmış ve Den Dreef Stadion’a henüz ulaşamamıştır.

Takımımız yaklaşık 1 saatlik beklemenin ardından gelen yeni araç ile yola çıkmış olup, stada ulaşılması sonrasında başlama saati, maçın delegesi ve hakemleri ile birlikte belirlenecektir.

Barcelona'nın efsane futbolcusu geri dönüyor

Ahmet Nur Çebi'den Pjanic'in bonservisi hakkında açıklama

Yıldız futbolcu A Milli Takım kampından ayrıldı!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serok agopyan13 Kasım 2021 15:26

    bu durumda türk milli takımı 3-0 yenik sayılması gerekir.kurallar belli.

  • Bir yorum13 Kasım 2021 07:54

    Yoz yobaz bir Avrupa ile karşı karşıyayız.  Irkçılık ve İslam düşmanlığı gittikçe artıyor  daha da artacağa benzer.  Buna mukabil yandan çarklı da Avrupa ülke büyük elçilerine mektup yazarak Kanal İstanbul un durdurulmasını istiyor. Başka konularda da mütemadiyen şikayetlere ve yalanlara devam ediyor bu çok şerefli karakter.   

  • Hehe13 Kasım 2021 07:01

    Arastirsinlar kesin bu komitenin basindaki adam dil bile bilemyen birinin gorumcesinin oglu cikmazsa alayin bunlardan doldu

  • ...13 Kasım 2021 11:41

    Adam diyorki elçi tayin ettiklerinizin görevi gittikleri ülkelerde sıcak ilişkiler kurmaktır.ama sen bu işi okullulardan alıp dil bilmeyen yandaşlara verirsen ikili ilişkiler bozulmaz ama soğukluk olur.dogrumu doğru. ABD bile Türkiye'ye Türkçe bilen Türk adetlerini bilen adamlarını gönderiyor

  • Bir yorum13 Kasım 2021 10:53

    Ne alaka ulan salak?   Salak dedikçe daha da salak oluyorsun!  Önce haberi oku sonra  anladığını anlat ta senin ne salak olduğunu bir daha anlasınlar.