E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBarcelona'nın efsane futbolcusu geri dönüyor---

Barcelona'nın efsane futbolcusu geri dönüyor

Barcelona'nın efsane futbolcusu geri dönüyor
12 Kasım 2021 - 20:06 borsagundem.com

Barcelona'nın eski sağ beki Dani Alves'in takıma dönme talebi kabul edildi

Barcelona'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Xavi, ilk transferini yapıyor. İspanyol hoca, Katalan devinde yıllarca beraber forma giydiği Dani Alves'in takıma geri dönme isteğine olumlu yanıt verdi. 38 yaşındaki futbolcunun ara transfer döneminde resmi imzayı atması bekleniyor.

Barcelona'da kötü gidişin ardından Ronald Koeman'la yolları ayırdı ve takımın başına efsane futbolcusu Xavi Hernandez'i getirdi. İspanyol hoca yönetiminde eski günlerine dönmenin planlarını yapan Katalan devi, bir diğer efsane futbolcusu Dani Alves'i de yeniden kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

TRANSFERİN OCAK AYINDAN ÖNCE BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Barcelona yönetimi Daniel Alves'in ilerleyen yaşı nedeniyle transferi konusunda ikiye bölündü. Ancak NTV Spor'un Sport'tan aktardığı habere göre teknik direktör Xavi, Daniel Alves için onay verdi. Sao Paulo'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Daniel Alves'in önümüzdeki süreçte Barcelona'ya geri dönmesi bekleniyor. Barcelona'nın bu transferi Ocak ayından önce bitirmeyi hedeflediği konuşuluyor.

Barcelona'dan Beşiktaş'a bir yıldız daha!

 

Beşiktaş, Barcelonalı yıldız için düğmeye bastı

 

Guti'den dikkat çeken Barcelona açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)