E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOperasyon AK Parti'ye oy kaybettirir mi?---

Operasyon AK Parti'ye oy kaybettirir mi?

Operasyon AK Parti'ye oy kaybettirir mi?
20 Aralık 2013 - 08:58 borsagundem.com

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, ''Bu seçimlerde bu olaydan dolayı bir oy kaybı beklemiyoruz'' dedi

İstanbul’da başlatılan, dört bakanın adının geçtiği yolsuzluk operasyonu Türkiye’nin gündemini uzun süre belirleyecek. Hedefi, niteliği ve kapsamı itibariyle çok sayıda artçı şoku beraberinde getirmesi kaçınılmaz olan soruşturma konusunda AK Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Milliyet gazetesinden Serpil Çevikcan'a konuştu.

Çelik, “Yolsuzluk soruşturması seçimlerde AK Parti’ye oy kaybettirir mi” sorusu üzerine:

"Akrabalarının adı geçen sayın bakanların akrabaları zaten yargılanacaktır. Bir sayın bakanın kendisiyle ilgili durum varsa onunla ilgili de hukuk devletinde yapılması gereken neyse onlar yapılıyor zaten. Onun için bunu halka anlattığımız zaman anlayacaktır. TSK içindeki 3-5 adamın yaptığını bütün bir orduya mal ederek ordumuzu gözden çıkaramayacağımız gibi Ak Parti içinde de biz 325 milletvekiliyiz. Belediyelerin yüzde 60’ı bizde. Bizim aramızda da böyle şeyler olabilir. Hukuk sistemi işlediği, biz de bunu halka anlattığımız zaman halkımız bunu takdir edecektir. Biz yapılan bir yolsuzluğu sahiplenerek halka anlatmayız. Onun için bu seçimlerde bu olaydan dolayı bir oy kaybı beklemiyoruz." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bize ne ama .... 06 Ocak 2014 16:44

    Ya kim kazanırsa kazansın ya oğlu ya damadı ya bilmem nesi köşeyi dönüyo da bunların yüzünden ünvtste bile okusak iş bulamıyoz Allah hepsini kahretsin.

  • Sooty Sammy23 Aralık 2013 19:18

    Okuyan arastiran farkli kaynakalara bakarak gercekleri bulan duyarli secmen en dogru partiye otunu verecektir

  • osman osmanlıoğlu20 Aralık 2013 20:30

    bizler buoyunları hep gördük gezi olayları parti kapatma derken şimdiki oyun oynanıyor. iç ve dış mihraklar birleşmiş .ama avuçlarını yalarlar.

  • kartal20 Aralık 2013 14:44

    millet gonülden bağlanmış oy kaybedermi usa, israil oyununa gelirmi anlasanıza yahu.

  • flamenco7220 Aralık 2013 09:48

    Şube müdürlerini görevden almak savcıların yanına yeni savcılar eklemek bu önerme ile taban tabana çelişik..O halde AKP oy kaybeder çıkarsaması yapılabilir sanırım

  • yorumcu20 Aralık 2013 09:33

    Ak parti suçluların üstüne sonuna kadar giderse oyunu inannınki artırır. Pirincin içinden taşını ayıtlarsan pirinç yenecek hale gelir. Top yekün Ak partiye helal olsun suçlulara gereken cezayı verdirdi deriz.

  • Allah ıslah etsin20 Aralık 2013 09:11

    Bütün derdiniz bu zaten. onurum hasiyetim zarar gördü mü diye telaşlanan yok zaten...

  • mrt olk20 Aralık 2013 09:06

    böyle muhalefet olduğu sürece ve rte başbakan kaldığı sürece tek başına iktidar olmaya devam eder sadece f tipine aşırı bağlı şakirtler oy vermez %45 oy alır diyorum