E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriO arsanın üzerine güneş enerjisi santrali kurulacak---

O arsanın üzerine güneş enerjisi santrali kurulacak

O arsanın üzerine güneş enerjisi santrali kurulacak
22 Aralık 2022 - 16:35 borsagundem.com

Bossa, güneş enerjisi santrali için arsa aldı.

BORSAGUNDEM.COM

Bossa bugün yaptığı açıklama ile güneş enerjisi santrali kurmak amacı ile arsa satın aldığını duyurdu.

Şirket tarafından KAP’a gönderilen bildirimde Develi Belediyesi'ne ait 492.407 m2 büyüklüğündeki arsanın satın alınması için anlaşmaya varıldığı belirtildi. Şirket aldığı bu taşınmaz üzerine Güneş Enerjisi Santrali yatırımı yapmayı planladığını belirtti.

Bossa arsanın alım bedeli ya da koşuluna ilişkin ek bir açıklamada bulunmadı.

BOSSA: Sermaye artırımı onayı

 

Kardemir ve Bossa sorusu

 

Bossa kardan zarara geçti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kadir Gürgil 23 Aralık 2022 09:02

    Ben 6 ay önce hesap açtırdım ama bana evrak gönderin demediler sim di hesabıma giremiyorum diye aradım firmayı bana senin evrakların niE ulaşmadı dediler bende 19 Aralık 2022 de acele posta ile gönderdim ama hesabım hâlâ aktif değil. Anlamıyorum . Halka arza katılmak istiyorum ama onlar önemsemiyor .

  • Mucise Reis ;)23 Aralık 2022 08:53

    Acil düzenleme istiyorum... Güneş enerjısı harika destekliyorum.Hatta bir üniversite bu alanda destek alıp tek hefedi sıfırdan bu işleri üretip dünyaya egemen bir sistemelr oluşturmak. Çünkü uzay çalışmaları başlıyor orada güneş enerjisi bir noktadan sonra kullanılacak..Fakat derdim şudur. Verimli topraklara, ekilip biçilecek ovalara bazı x kişiler güneş enerjısı sistemleri kuruyor. Bu sistemler işlek olmayan dağlar, tepe köyler tarım ve ağaç olmayan araziler olarak izne tabi tutulmalı. sulama alanları , sulama tarla bağ vb verimli araziler olmamalı. Köylerde bir bekçi klubesi bir iş sahası oluşur hem köre giren çıkan bellidir tepe köyler guvende bu işler olur. araziden zeytinleri sök altın kaz aradan farksız, verimli arazilerde bu işlerin yapılması. düzenleme lazım.

  • rty23 Aralık 2022 20:52

    yav biraz soluklan her yere yazmak zorundamisin biraz istop et disliyi kiracan