E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNew York borsası düşüşle açıldı---

New York borsası düşüşle açıldı

New York borsası düşüşle açıldı
21 Ocak 2020 - 18:02 borsagundem.com

New York borsası güne satış ağırlıklı başladı.

Açılışın ardından Dow Jones endeksi yüzde 0,14 azalışla 29.308,40 puan, S&P 500 endeksi yüzde 0,25 değer kaybıyla 3.321,39 puan ve Nasdaq endeksi yüzde 0,24 düşüşle 9.366,52 puan seviyelerinde seyrediyor.

Analistler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Senato'daki yargı sürecinin yatırımcıların odağında yer aldığını belirterek, Çin'de yeni bir koronavirüsün neden olduğu gizemli hastalıktan etkilenen insan sayısındaki hızlı artışın tedirginliğiyle küresel risk iştahının azaldığını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman21 Ocak 2020 19:16

    Çinliler dünyanın her yerine mal satıyor , eşya , telefon satıyor.Virüs bu şekilde dünyaya yayılırsa al başına püsküllü bela sonra ayıkla bakalım pirincin taşını , domuz gribi dünyanın her yerinde görülmeye başladı.İnsanlar artık mobil , uçakla dünyanın her yerine gidiyor.Dolayısıyla virüsler her yere taşınıyor.Aids afrika kökenli bir hastalık maymunlardan insanlara geçti şimdi dünyanın her yerinde kol geziyor.Denk getirdimi yakaladığının ebesini si.......yor.anne babadan çocuğa bile geçiyor.Ortalık fuhuş kaynıyor çoğu aidsli kadın..dikkat etmek lazım bu işler şakaya gelmez kuduz hastalığı gibi bir şey.