E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu'dan gerilimi tırmandıracak açıklama: Henüz bitmedi---

Netanyahu'dan gerilimi tırmandıracak açıklama: Henüz bitmedi

Netanyahu'dan gerilimi tırmandıracak açıklama: Henüz bitmedi
14 Mayıs 2021 - 20:21 borsagundem.com

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 'daha bitmedi' diyerek abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sürdüreceklerini belirtti

Koltuğunu kaybetmemek için bölgeyi ateşe attığı belirtilen Netanyahu, yayınladığı görüntülü mesajda, gerilimi tırmandıracak açıklamalarda bulundu.

Filistinli direniş örgütü Hamas'ın üst düzey isimlerine her yerde ulaşabileceklerini savunan Netanyahu, "Henüz bitmedi. Şehirlerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini yeniden sağlamak için her şeyi yapacağız." ifadesini kullandı.

Gazze Şeridi'ndeki direniş grupları, İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah Mahallesi'nden çekilmesi için 10 Mayıs Pazartesi günü yerel saatle 18.00'e kadar süre tanımıştı.

İsrail polisinin Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah'tan çekilmemesi üzerine Filistinli direniş grupları İsrail'e çok sayıda roket fırlatmıştı.

Bunun üzerine İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik "Surların Muhafızı" adıyla askeri operasyon başlatıldığını bildirmişti.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı verilerine göre, 10 Mayıs'tan bu yana İsrail'in Gazze saldırılarında 31'i çocuk, 20'si kadın olmak üzere 122 Filistinli şehit oldu.

Avusturya'dan İsrail'e akılalmaz destek: Türkiye'den jet yanıt

 

Büyükelçiden, 'İsrail Filistin görüşmelerinde uzlaşmaya hazır' açıklaması

 

Sınırda hareketli anlar: İsrail asker yığıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim16 Mayıs 2021 10:21

    Bir  tan vakti  Türk komandolarının  ve birleşik İslam Askerlerinin  Kudüs e  girmeye başladığında yüzünün alacağı şekli merak ediyorum!

  • Zulüm ne zaman biter?16 Mayıs 2021 10:18

    Zulüm aslında çok kolay biter!  Güce tapmayı bırakıp  her şeyin mülkün ve sonsuzluğun sahibi Allah a taptığımız ve O nun insanlardan ne istediğini anladığımız zaman!   Bilmem hangi takım  şampiyon oldu  diye sanki savaş kazanmış gibi ahmakça nara ve sevinç   gösterilerinin bu zulüm dolu Dünya da  yapılacak  en son şey oluğunu idrak edip birlik olup   güçsüz ve zayıflara yardım etmenin Allah ininde nasıl bir karşılık bulabileceğimizi  anladığımız zaman ne İsrail ne de Çin zulmü karşımızda barınamaz.  İnanın bu doğru!

  • Coskun15 Mayıs 2021 22:41

    Bu savaş bitmez Birleşmiş Milletler israil 'in saldırısına her zaman kayıtsız kalarak filistinli iinsanların katledilmesine sessiz kalıyor.

  • Nedim15 Mayıs 2021 06:20

    Filistinli 10 kişilik ölüm timi bunun canına okur!  Bu kadar rahat konuşamaz!  Arıel  Şaron un nasıl geberdiğini anlasa böyle konuşmazdı.

  • Yıldız15 Mayıs 2021 01:34

    Hadi lan çakal.......Yolsuzlukla suçlanan bir başbakan müsvettesi.

  • Okie Dokie15 Mayıs 2021 01:04

    Heyttt be alem adam görsün. Sıkılmış yumruğu kınından çıkan bir kılıç gibi.

  • HSN Akbük 15 Mayıs 2021 15:53

    Mademli burda yaşıyorsun insan gibi. size bu fırsatı veren TC ve vatandaşlarına saygılı olun canınıza malınıza zerre kadar zararmı gördünüz sizin masum Filistin halkına yaptığınızı biz size kendi topraklarımızda yapıyormuyuz evinizdenmi çıkarıyoruz canınızamı malınızamı eşine çoluğuna çocuğuna zararmı veriyoruz yakışırmı bu bizim gibi merhametli sevgiyi saygıyı bilen insanlara konuşurken biraz saygılı ol

  • Nedim15 Mayıs 2021 12:27

    Ya da senin kafanı onun k...na da olabilir!  Beraber bu şekil gezersiniz.

  • HSN Akbük 15 Mayıs 2021 09:59

    Tabi masum ve silahsız insanlara güc denemesi böyle birşey sizde böyle Sende burda övün dur dangalak erkek dediğin din mezhep ayırmaksızın erkek dediğin yiğit mazlumu çocukları kadınları silahsız insanları yaşlıları korur adam bizde böyle olur senin dediğin adam 5 para etmez korkak 1 çocuğun bile gözaltına alınırken gözünü bağlayıp 15- 20 asker başında bekeleyenlere korkak derler aynı güçte başka bir ordunun karşısına çıkamazlar

  • Nedim15 Mayıs 2021 08:36

    Onun kafasını  senin  k....çna sokmamızı ister misin?

  • Mt15 Mayıs 2021 00:29

    Tabi bitmedi sizin film asıl ölünce başlayacak

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ14 Mayıs 2021 23:43

    21 YÜZYILIN FİRAVUNLARI BUNLAR.NASIL YÜCE ALLAH IMIZIN YARDIMI İLE FİRAVUN YOK OLDU İSE TÜM SİYONİSTLER , İSRAİL VE ONLARIN DOSTLARIDA BİR BİR YOK OLACAKLARDIR.ASIL İÇİMİZDEKİ BUNLARIN DOSTLARININ BAŞTA ETKİSİZ HALE GETİRİLMESİ GEREKLİDİR.

  • gerçeği gör15 Mayıs 2021 01:31

    bu haksızlık ne zaman sona erer biliyor musun sen bu hikayelerle kendini avutmayı bırakıp çalışıp üretip güçlü olduğun ve sözünün geçtiği zaman 

  • Hafi 14 Mayıs 2021 22:58

    Sonunuz foseptik çukurları allahın adaleti eninde sonunda tecelli edecek siz ancak fakir insanları ülkeleri ezersiniz

  • HSN Akbük 14 Mayıs 2021 20:50

    Yüzünde insanlık sıfatı kalmamış katil çocuk katili kazanamayacaksınız Allah’ın vaadi var öliceksiniz