E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den 'Taksim' çağrısı---

CHP'den 'Taksim' çağrısı

CHP'den 'Taksim' çağrısı
29 Nisan 2024 - 22:54 borsagundem.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, vatandaşları 1 Mayıs'ta Taksim meydanına çağırdı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları 1 Mayıs'ta Taksim'e çağırdı. Çelik, mesajında "Emeği, adaleti, sömürüden arınmış düzeni savunmak için hep birlikte Taksim'e yürüyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili "Taksim'le ilgili tamamen yasaklama değil, 7 yıldan beri uygulanan kısmi kısıtlama var" demişti.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşları 1 Mayıs'ta Taksim'e çağırdı.

Çelik, mesajında "1 Mayıs'ta Taksim'e! Emeği, adaleti, sömürüden arınmış düzeni savunmak için hep birlikte Taksim'e yürüyoruz. Toplanma alanı: Saraçhane, Saat: 10.00" bilgisini paylaştı.

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil

 

Taksim terör saldırısında karar açıklandı: Taksim bombacısı 1794 yıl hapis cezasına çarptırıldı

 

1 Mayıs kutlamaları için Taksim kararı açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )30 Nisan 2024 10:42

    15 temmuzda destan yasan bu işçi kardeşlerden kim ne diye korkuyor ? tankalra yürüyen, top mermilerine gürleyen, uçakların sesini duyup titremeyen bu millet, farklı meslek kollarında. kimileride işçi. Devlet milletinden korkar mı ? bırakın işçide 1 gün tatil yapsın. memur 9 gün bayram tatili yapıyor. 1 ayda 8 gün hafta sonu tatili var... işçi çalışıyor hep eee ... yatanlar biraz çalışmak zorunda kalacak, işçi tatil yaparsa diyemi korkuyor :D bırkaın işçi kardeşleri kendi haline. işçi olmasa ülke biter.. siyasiler olmasa hiç bişe olmaz. çünkü işidir ekonomiyi ve ülkeyi ayakta tutan. siyasiler deildir. işçi kardeştir. işçi sınıf ayrımı bilmez. işçi çalışkandır insanlığınıu paraya satmayan saflıktadır. işçi arkadaş canlısı ve çalıştığı saatin bedeli için tek mücadelesini eder. İnsan olamayanların işçi hakkındaki  yorumları, bir hyvandan çıkabilir ancak.

  • Mucise Reis : )30 Nisan 2024 10:38

    bütün x parti trolleri toplanmış :D ya işçiden korkmayın bu kadar. işçi emekçidir, işçi kıt kanaat ekmek parasını kazanır, işçi evin helal ekmek için koşturur. işçi kıdemındede vergiini tam öder, sgk sındada tam öder, gelir vergisini bile kuruşu kuruşunr veriri devletine. bu işçiler helal  vergi ödedikleri için, karşılıksız saatlerinin karşılını alamadığı için 1 gün bayram eder. memurun 9 gün tatil, siyasilerin 1 ay ve üzeri meclis tatilleri vb taitl ederler. bırakında işçi 1 gün tatil etsin. Bilirki kodamanlar işçi çalışmaz ise, hak alır ise Türkiyede gelir paulaşımı olacak. Pasta payını vermek istemeyenler sendikasız örgütsüz kula kul işçi istiyor. bazı kodamanlarda bu durumu destekliyor. İşçi ev alırsa, otomobil alırsa , pastadan hakkını alırsan sen 500 milyonluk saat alamazsın. evine sen 3 otomobıl alamazsın. Biliyoruz burada İslam, particilik ağzı ileyorum yazanları :D günah müslüman bu işçide

  • İşçiler çalışıyor nasıl bayram30 Nisan 2024 10:09

    Meydanlara çıkın çıkın da siz etkinlikte, memurlar tatilde işçiler işyerinde hala mesai de. Yani bayram yine size işçiler çalışmaya devam. İstismara müsait her olayda olduğu gibi sesi çok çıkanlar kaymağını yiyor. İşçi bayramı ismini değiştirin bari

  • YUSUF KALEKAPISI30 Nisan 2024 10:09

    Bırak bu boş işleri CHP.....Sen iktidara gelsen işçi ve memur maaşlarını ne kadar yapacaksın dürüst isen bunu halka net şekilde açıkla burak bu milletin aklı ile oynamayı.

  • ALİ TEL30 Nisan 2024 10:04

    Akıl veren çok olur fakat ekmek veren hiç olmaz.Ne olacak yürüyüş yaptınız diyelim ki orada da dış istihbarat güçleri bomba patlattı o canları sen mi geri getireceksin.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL30 Nisan 2024 10:02

    Özgür Özel madem bu milleti seviyorsun  senin partinde üç beş emekli maaşı olmak üzere maaş alanlar var.o kadar bu milleti ve vatanı seviyorsanız en yüksek maaşı alın ve gerisini devlete bırakınsana.

  • AHMET ÖZÇELİK30 Nisan 2024 10:01

    Hiç gelişmiş ülkelerde böyle şeyler varmı bizim gibi gelişmemiş veya gelişmekte olan ülkelerde milletvekillerinin kuşa bak kuşa bak.hareketleri bunlar.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM30 Nisan 2024 09:59

    Bunlar teröristlerin ekmeğine yağ çalmaktan başka bir şey değil.Sen iktirda olsan işçi ve memurun maaşını iki üç dört katınamı çıkartacaktın.Bunlara uyarsanız elinizdeki ekmeğiniz de gider.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL30 Nisan 2024 09:57

    Amaçları ortalığı ateşe vermek ve hükümeti seçime yönlendirmek. olabilir .ne olacak diyelimki Türkiye nin hepsi burada yürüyüse geçti ertesi gün maaşlara % 100 zammı gelecek diyelim ki bunlar iktidarda sizlerin maaşı ertesi gün % 100 zam mı gelecek.

  • Turkogluturk30 Nisan 2024 08:57

    Biri ankarada heykel yapma derdinde digeri miting pesinde.cehape ilk sinavda cakti.

  • Mucise Reis : )30 Nisan 2024 08:36

    15 temmuzda meydanları havalımanlarını terörden korkmadan çıkan insanlarımız... sms ler, selalar, tv, radyolar vb "herkes çıksın dışarı" dıyen bir yönetım var hala hukumuetimiz. Tabiki bu vatan sevgisi dolu milletini Taksime çıkartmaktan korkmaz diye düşünüyorum... yaşadık bunları.  Taksim zaten terörden arındırıldı milletimizin. milletin  topraklarında millet anayasal hakları ile çıkabilir bence. neden aysak ? niye yasak ? anlamakta güçlük çekiyorum. bu yaşıma anlamadım. hangi güvenlik gerekçesi ile taksim yasak ?

  • Pala30 Nisan 2024 06:29

    Taksim meydaninda tepisenler halkin umrunda degil. Iscilerin halklarini artirmaya yonelik gram caba yok, yine anarsi yine soytarilik

  • borsacı30 Nisan 2024 06:20

    meydanlarda nara atmakla halk size daha çok oymu verecek militan ruhu degil halkın kalbin.nefret ekmeyin seçildiysen işine bakacaksın.

  • caner30 Nisan 2024 03:11

    Adam geri zekalı yapacak bir şey yok

  • pazarci30 Nisan 2024 00:01

    siz bu kafayla ancak guzel hiyar yersiniz