E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNef’in hikayesi Youtube’da…---

Nef’in hikayesi Youtube’da…

Nef’in hikayesi Youtube’da…
09 Ekim 2020 - 19:14 borsagundem.com

Türkiye’nin yenilikçi gayrimenkul markası Nef'in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Milyar lira ciro barajını aşan şirket" ünvanına sahip olan Nef’in bu başarı hikayesini Storybox’a anlattı.

Nef, diğer gayrimenkul şirketlerinden nasıl ayrışıyor? Şirketin karının en az yüzde 51’ini toplumsal işlere ayırmasının sebebi ne? Nef'in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Galatasaray’a başkan olmanın hayalini kuruyor mu? Tüm soruları içtenlikle yanıtlayan Timur, bugüne ve geleceğe dair tüm hayallerini bu röportajda paylaştı.

Röportajın linki: https://www.youtube.com/watch?v=lmvtn6tmoEk

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Show10 Ekim 2020 02:41

    Show içerikli boş konuşma!

  • Objektif10 Ekim 2020 01:28

    Başka bir şey bildiğiniz yok zaten safi taş toprak.Insanımızı Katma değeri yüksek yazılımsal,bioteknik çağı yakalayan işlerde görmek istiyoruz artık.

  • mzd10 Ekim 2020 00:41

    bıktık gayrimenkulden,Hollanda gibi yapılsın da kurtulalım bu hikayelerden...

  • Vb10 Ekim 2020 03:25

    sanki cebinden veriyor, 10 yıldır konut balonu diye kara propaganda yapılıyor, patlamadı gitti , milleti hiç mi tanımıyorsunuz, bu kadar mı fransızsınız millete, 2+1 de oturan 3+1'e geçmeye çalışıyor, 3+1 de oturan müstakil ev alıyor villa alıyor , daima yukarı , ama sizin sorununuz , kendiniz sahip olduğunuzu başkalarına hak görmüyorsunuz... ay şekerim marmaris bodrum eskiden ne güzeldi kimse yoktu , he öyleydi şimdi herkes gidiyor, sokmayacak mısın ? seninki para da onunki ne ?