E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNapoli'nin yıldızı adım adım Fenerbahçe'ye---

Napoli'nin yıldızı adım adım Fenerbahçe'ye

Napoli'nin yıldızı adım adım Fenerbahçe'ye
27 Nisan 2020 - 16:50 borsagundem.com

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jose Callejon'un Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirdiği doğrulandı

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'de kontratı bitecek isimler Dries Mertens ve Jose Callejon'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İspanyol oyuncu Callejon'un adı bu süreçte Fenerbahçe ile anılmış ve transferin maddi şartlar nedeniyle gerçekleşmediği belirtilmişti. Calcio Napoli 24 de yaptığı haberde İspanyol oyuncunun, Fenerbahçe ile görüştüğünü açıkladı.

33 yaşındaki İspanyol oyuncu ile özellikle La Liga ekiplerinden Valencia'nın ilgilendiği iddia ediliyordu.

Haberde kontratı bitecek bir başka isim Mertens için ise Inter'in yakın seçenek olduğu aktarıldı. Hollandalı oyuncunun da ismi özellikle Premier Lig ekipleri Chelsea ve Liverpool ile geçiyordu. (Fanatik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • atakan27 Nisan 2020 21:01

    Gazate muhabirinin  sallaması. Kardeşim desene kulüplerde para kalmadı bu transferi yapamazlar diye. Haber okunsun diye  muhabirin yazdıgı  yazı.

  • Vatan sever 27 Nisan 2020 20:20

    Gelme artık geçen sezon lazımdın bu vakitten sonra hiç gelme

  • Erol27 Nisan 2020 18:43

    Gazetelerin sallamasyon haberleri. Bu mu yıldız ? Olsa olsa nötron yıldızı olur. Takımlarımız bu kafa ile mi ileri gidecek. Hem gazeteler hem de kulüpler ne zaman anlayacaklar doğru transferi, doğru kulüp yönetimini ?

  • Gercek27 Nisan 2020 17:29

    Yaşlı Berbat bir transfer daha Genç futbolcu alın, bunlara para verneyin. Gelir dahada dokaşırlar sakatlanmamak ilk öncelikleri olur

  • salim27 Nisan 2020 17:10

    sakın bir daha ağlamayın paramız bitti diye,sanki bedava gelecek,,,size bir yıldız söyleyeyim serdar gürler i alın,,geleceğin yıldızı bu çocuk.