E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz futbolculardan özür diledi ---

Mustafa Cengiz futbolculardan özür diledi

Mustafa Cengiz futbolculardan özür diledi
18 Nisan 2021 - 09:12 borsagundem.com

Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, buruk bir sevinç yaşadı. Futbolculara yönelik sözleri gündem oluşturan Başkan Mustafa Cengiz'in Arda Turan ile yaptığı görüşme ortaya çıktı

Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 7 hafta kala lider Beşiktaş'la puan farkını 6'ya düşürdü. Ancak galibiyete ne futbolcular ne de Fatih Terim tam anlamıyla sevinemedi. Özellikle 8. dakikada gelen Dibate golüne neredeyse hiç tepki vermeyen ve oturduğu yerden kıpırdamayan Terim'in moralinin bozuk olduğu görüldü.

Hatta maç boyu yüzü gülmeyen Fatih Terim, “Biz de insanız” diyerek Başkan’a sitem etti.

İSTİFASI İSTENDİ
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in son dönemdeki söylemleri ile Sarı Kırmızılı camiada büyük bir krize yol açtı. İlk olarak GS TV'de futbolcular için "Futbolcular şeref ve haysiyetlerini hatırlasınlar" cümlesini kuran Cengiz ardından Ryan Donk için "Donk’un seks partilerinden bıktık. Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler" ifadelerini kullanarak büyük tepki almıştı. Bu gelişme sonrası kulübün yönetiminde önemli söz sahibi olan isimlerMustafa Cengiz’i istifaya davet etti. Cengiz ise görevinin başında olduğunu ve istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

FUTBOLCULARIN GÖNLÜNÜ ALDI
İzmir’de Göztepe deplasmanından galibiyetle ayrılan Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in Kaptan Arda’yı telefonla aradığı ve hafta içiyle ilgili açıklamada bulunduğu öğrenildi. Galatasaray TV’deki konuşmasında, “Futbolcuların haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamaları gerek” diyen Cengiz’in, maçtan önce, “Ben sizi motive etmek için böyle söyledim” diyerek Arda Turan aracılığıyla gönül almaya çalıştığı ortaya çıktı.

Göztepe: 1 - Galatasaray: 3

Galatasaray yönetiminde istifa krizi!

Galatasaray'da seçim yoksa Terim de yok

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)