E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: 41 terörist etkisiz hale getirildi---

MSB: 41 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: 41 terörist etkisiz hale getirildi
14 Haziran 2023 - 11:28 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde tespit edilen 41 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde tespit edilen terör yuvalarını vurduğunu, 41 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Açıklamada, "Teröristleri kazdıkları çukurlara gömmeyi sürdüreceğiz!" denildi.

Teröristlerin hafta sonu Öncüpınar'da gerçekleştirdiği roketli saldırıların ardından Mehmetçik tarafından başlatılan operasyonun kapsamı genişletildi.

Operasyon kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde terör örgütü PKK/YPG üyelerine ait hedefler belirlendi.

Hedeflere yönelik kara ateş destek vasıtaları ile yapılan operasyonu SİHA’lar da destekledi. Yapılan atışlar sonucunda 41 terörist etkisiz hale getirildi, yerli ve milli üretim mühimmatla terör örgütüne ait aralarında sözde karargah, barınak ve sığınakların da yer aldığı çok sayıda hedefin vurulduğu öğrenildi.

Hafta sonundan bu yana 53 terörist etkisiz hale getirildi

Etkisiz hale getirilen teröristlerin arasında Öncüpınar’a gerçekleştirilen roketli saldırıları planlayan teröristlerin de olduğu değerlendirilirken operasyonlar sonucu hafta sonundan bu yana Suriye’nin kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 53’e yükseldi.

Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

 

MİT, sözde istihbaratçı teröristi Suriye'de yakaladı

 

Irak'ın kuzeyinde gri listede aranan terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran14 Haziran 2023 15:30

    Allah askerimizin tsk nin polismizin yar ve yardımcısı olsun. Burası tamam da  dağkarda yok ettiğiniz teröristler şehir eşkiyası olarak hortlayıp karşımıza çıkkıyor.  Lisler de Üniversitelerde eğitim sistemi darwinizm kökenli  faşizm komünizm emperyalim ve kapitalizm  zırvalarını bilimsel olarak boşa çıkarmadıkça  bir de İslam dinini yobaz taasupçu mezhepçi diliyle kalemiyle istediği gibi oynayan aşşağılık cahil karakterlerin elinden almadıkça bu ülkede asla huzur olmaz. Dinimiz sade kolay anlaşılır vicdanlara seslenen akli ve nakli bir dindir. Ayrıntılarda boğup insanlara nefes almasına müsaade etmeyen tipler yüzünden din camide dışarı çıkamaz oldu.  En basit vicdani hükümleri dahi uygulaması zor geliyor ise eğer başını secdeye getirmek dahi zor geliyor ise bak bu da ayrı bir sorun!  

  • FİNANS DÜNYASI14 Haziran 2023 12:09

    ALLAH tan seçimleri bu hükümet kazandı yoksa teröristler aynısını bize yapacaklar idi.

  • borsacı14 Haziran 2023 14:41

    namus yoksunu hayinlerine her ne kadar içi yansada pkk illetini yok etmeden bu millete huzur gelmez.bu lagım farelerini gebertenlerin ellerine saglık ALLAH ne muratları varsa erdirsin.

  • HASAN TOSUN14 Haziran 2023 12:01

    pislik yuvası tel rıfat temizlenmeli temizlenen bölgelere katılmalı