E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem MSB: 22 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi---

MSB: 22 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

 MSB: 22 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
26 Kasım 2022 - 23:12 borsagundem.com

Irak'ın kuzeyinde 10, Suriye'nin kuzeyinde 12 olmak üzere dün ve bugün toplam 22 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, 10'u Irak'ın kuzeyinde, 12'si de Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere dün ve bugün toplam 22 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

IRAK VE SURİYE'DE 22 TERÖRİST ETKİSİZ

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "Terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik operasyonlarımız hem Irak'ın hem de Suriye'nin kuzeyinde aralıksız devam ediyor. 10'u Irak'ın, 12'si de Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere dün ve bugün toplam 22 terörist daha etkisiz hâle getirildi." ifadeleri kullanıldı.

"NEREDE OLURLARSA OLSUNLAR HESAP SORULACAK"

Açıklamada ayrıca "Nerede olurlarsa olsunlar şehitlerimizin hesabını bu alçaklardan soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz! Şehitlerimize saygı ve rahmetle!" denildi.

Cumhurbaşkanı şehit güvenlik korucusunun ailesine başsağlığı mesajı gönderdi

 

Pençe-Kilit'ten acı haber: Üç asker şehit oldu

 

Pençe Kilit'te 7 terörist etkisiz hale getirildi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz28 Kasım 2022 08:57

    Terör olmasa bu nutukları kim atacak. Terörden beslenmek işte budur. Bitirmek ićçin irade koymak gerekir. Nutuk atmak kolay iş 20 yıl terör nutukları atmak değil. iş yirmi yaşında herşeye raĝmen Istanbul'u feth edecek iradeyi ortaya koymak gerek.

  • xyz28 Kasım 2022 08:50

    Terörden beslenmek bu olsa gerek. Terörle ilgili olay oldumu Ali Taş, baran, Ahmet Özbilen vb. hemen sahne alıyor. Vatanı bir onlar seviyor ya. Ama söz konusu o vatanda yoksulluktan okulda öğlen yemek yiyemeyen öğrenciler olunca gıkları çıkmıyor. Bunların her şeyleri gibi vatan sevgileride sahte. Her zaman hakkı söyleyen dilden daha güzeli yoktur.

  • azmi27 Kasım 2022 21:44

    Sayfanın üst haberinde onüç , bu sayfada yirmi iki teröristi telef ettik eniyor. Yahu 1984 den beri terörle uğraşıyoruz. Ekonomimize verdiği hasar milyarlarca lira , insanımıza askerimize verdiği zarar onulmaz boyutlarda Üstelik Abd Suriyenin kuzeyinde ,sınırımızın dibinde terör devleti kurma boyutunda. Siyasi çözüm neden aranmaz . ..

  • Ali Taş27 Kasım 2022 21:35

    Şerefli Ordumuza heran çelme takmaya hazır birileri var. Var da bu Orduyu koruyan bir Allahımız var.Hala ordan burdan umutlanıp bize ceza vermeyi hayal eden hainler Aç kalırız vatansız kalmayız Bir ölürüz bin diriliriz

  • KEZİBAN KORTANLI27 Kasım 2022 16:21

    Bu hükümet başımızda olduğu sürece bu teröristlerin kökünü kazırız.yoksa bilerce daha gençimizi şehit veririz.eğer siha tiha ve askerin ihtiyaçlarının % 80 üretmese idik şimdi ülkemiz belkide bölünmüş her gün 100-500 gencimiz şehit olmuşlar idi.ülkemizin silah üretmesinden rahatsız olan muhalefet milletvekillerimiz var malesef.

  • MELAHAT İZMİRLİ27 Kasım 2022 16:18

    CHP nin bugünki durumuna resmen üzülüyoruz.parti neden böyle olmuştur.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA27 Kasım 2022 15:48

    bu ülkeyi bölmek parçalamak isteyenlere, teröristleri desekleyen onlar ile aynı söylemde bulunan, bunlarlar ile kok kola gezenleri, bunları destekleyenleri ve ülkeyi karıştırmak isteyen milletvekili değil ister ise bunu yapan cumhurbaşkanı dahi olsa hızlı şekilde yargılayacak kanunları acilen çıkartıp hayata gerilmez ise bu ülkeden bir şey kimse beklemesin.bakın az daha trump idam edecekler idi.

  • borsacı27 Kasım 2022 11:55

    hdp denen mahlukatların meclisten koparmadıkça daglarda lagım fareleri bitmez.bu vatanın temeline dinamit koyacak her kim olursa olsun gözünü oymak lazım.pkk yı bitirmek meclisten başlamalı.

  • FİNANS DÜNYASI27 Kasım 2022 15:53

    Mesele HDP meselesi veya bir parti değil mesela bozuk olan kanunlarımız şunu veya bunu yapanın milletvekilliği düşürürülür ve acilen 30-50 sene ceza alır denilsin bir tane milletvekili yapsın alnından öperim.sonra nedir yahu milletvekili de kim oluyor hepsinin donulmazlıkları kaldırılmalıdır.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA27 Kasım 2022 15:51

    Tamamda bunlar ile el ele kol kola destek verenlere ne demeli.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI27 Kasım 2022 11:31

    MEVCUT ANAYASAMIZ VE  KANUNLAR İLE BU TERÖR ASLA BİTMEZ.HEPSİ BAŞTAN SONA DEĞİŞTİRİLMELİDİR.YOKSA BENİM HİÇ ÜMİDİM YOKTUR.

  • AHMET ÖZBİLEN27 Kasım 2022 11:04

    BU TERÖR İÇTE KURUTULABİLMESİ İÇİN TÜM MİLLETVEKİLLERİNİN DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI GEREKİR YOKSA ASLA VE ASLA BİTMEZ.ABD BÖYLEDİR.