E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Kilit'ten acı haber: Üç asker şehit oldu---

Pençe-Kilit'ten acı haber: Üç asker şehit oldu

Pençe-Kilit'ten acı haber: Üç asker şehit oldu
26 Kasım 2022 - 20:29 borsagundem.com

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu Piyade Uzman Çavuş Eyyüp Uğurlu ve Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir'in şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı.

Yaralıların derhal hastaneye sevk edildiği ve tedavilerine başlandığı belirtildi.

Bakanlığın açıklamasında "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz" sözleri yer aldı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 1 askerin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

MSB tarafından yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Mustafa Işık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Pençe Kilit'te 7 terörist etkisiz hale getirildi!

 

Pençe Kilit operasyonu bölgesinde üç asker şehit oldu

 

İsveç'ten 'Pençe-Kılıç' açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.27 Kasım 2022 09:39

    HAREKATLARA KATILAN TÜM ASKERLERİMİZİ VE TEÇHİZATINI TAŞIMAYA YETECEK SAYIDA ZIRHLI ARAÇLARLA YAPILMALIDIR BİR TEK ASKERİMİZ YÜRÜYEREK HAREKET ETMEMELİDİR DEVRİYELER ZIRHLI ARAÇLARLA DOLAŞMALIDIR HER NÖBETÇİ ZIRHLI/GÜVENLİ SABİT/HAREKETLİ MEVZİLERDE NÖBET TUTMALIDIR GİYSİLERİ SOĞUKTAN YAĞMUR VE ÇAMURDAN TAM KORUNMALI OLMALIDIR ZIRHLI ARAÇLARDA HER BİR ASKERİMİZE 10 GÜN YETECEK MİKTARDA YİYECEK VE İÇECEK BULUNMALIDIR

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA26 Kasım 2022 22:58

    GARİBAN ÇOCUKLARIMIZ HEP ŞEHİT OLUYOR.BAZI KIRAVATI TAKIP VE YETKİLİLERİ ELİNE GEÇİRİP BU ÜLKENİN İMKANLARI İLE DEVLETİN  GÖLGESİNDE AHKAM KESİLİP NEREDE İSE BU TERÖRİSTLER İLE PARALEL HAREKET EDENLERE  BU TERÖRİSTLERİ ÖVENLERE KORUYANLARA BUNLAR İLE ORTAK HAREKET EDENLERE NEDEN KANUNLARIMIZ YETERSİZ KALIR.NEREDE İSE SINIRDA BUNLAR ASKERLERİMİZE SALDIRMAYA DAHİ KALKIŞACAK KADAR ALCAKLIKLAR İÇİNDE KABADAYILIK YAPANLARA NEDEN KANUNLARIMIZ NEDEN BİR ŞEYLER YAPAMAZ.BÖYLE ÖZGÜRLÜK İÇERİSİNE TÜKÜREYİM.ŞEHİTLERİMİZİN VE BU TERÖRDEN MADUR OLANLARIN HİÇ Mİ ÖZGÜRLÜKLERİ YOKTUR.

  • AHMET ÖZBİLEN26 Kasım 2022 22:22

    Artık suriye ve ırak harekatı sanki yarın başlayabilir.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK26 Kasım 2022 21:02

    NEREDE İSE HER GÜN ŞEHİT VERİYORUZ.BİZİM BU MAHALEFET PARTİLERİ NEDEN DUYARSIZ KALIYORLAR . MİLLET OLARAK ÜZÜLÜYORUZ.