E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivMotorine bir zam daha!---

Motorine bir zam daha!

Motorine bir zam daha!
07 Haziran 2022 - 09:01 borsagundem.com

Petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, akaryakıt fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 8 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna 1 lira 93 kuruş zam yapıldı.


Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

MOTORİNE ZAM

Yarından itibaren geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı motorin grubunda 1,93 TL fiyat artışı meydana geldi.

Yapılan açıklamaya göre, motorin grubundaki 1,93 TL'lik artış pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 25,94 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 26,24 satılıyor.

Apple'dan Türkiye'deki tüm ürünlere zam kararı

 

Ev sahibi zam yaptı, öfkelenen kiracı evi yaktı

 

Emekli ve memur için yeni zam oranı belli oldu!

 

Benzin ve motorine zam geldi

 

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu07 Haziran 2022 17:31

    Şunu düz 50 tl yapın da, ben hep 50 liralık alıyorum diyen dayılar, pet şişe ile alıp evlerine götürsünler numunelik. Başka türlü akıllanmayız. 

  • VaTaNDaŞ07 Haziran 2022 12:00

    Verdiniz yetkiyi gördünüz etkiyi.. Hayaldi gerçek oldu :D 

  • Mucise Reis ;)07 Haziran 2022 11:37

    1- Yollarda ayaryakıt denetimi yapılmalı. Ankaradan öteye gidildiğinde kaç firma, şirket, birey vb kaçak mazot, vb sınır ticaretinden yakıt kullanıyor ? Gelen Zamlar bu alanda iyi mi? kötü mü ? .... 2 - Sahillerde sahil kesimlerde kaç kişi yat, tekne, vb ucuz yakıtları ağır nakliye , kitalık araçlar vb ucuz diye karıştırıp kullanıyor ? ... 3 - Gerçek manada %100 orjınal ürün yakıt kullananlar vergiyi yükleyen insanlar, gelirlerine göre ne kadar daha bu yükü kaldırabilir? 4- birileri bu araştırmaları yapıp, ZAM YAPILINCAMI iyi yelpaze gibi yayılan  vergi topluyor ? ZAM DEĞİL AZ İNDİRİM yapıncamı daha çok vergiyi yelpaze gibi topluyor... Ben bakan vb olsam. ilk bunu anketler, bölgelere göre hesaplar ZAM YAPMAMA yönünde gerekirse adıma tarım. Denetimler artsa, zaten zamalra gerek olmayabilir belkide.. Varmı araştıran ? TABİKİ YOK... ZAM ZAM ZAM KÜMESTEKİ KAZLARI YOLALIM... Tembeller değil, çalışanlar gelsin devlet kurumlarına...

  • Mucise Reis ;)07 Haziran 2022 11:33

    Buğday hasadı olmadan, rakam açıklansada bugünkü tarihe göre... biçilip toplanıp nakliye edilmesi vb derken yine maliyete vuracak gibi duruyor. Gerçekten bu zamlar 1 usd üzerine geçti. kemal Derviş programından beter oldu ... Bari 1 usd= 1 litre benzin olsun... 1 varil den kaç litre yağ, benzin, mazot, zivt, vb kaç litre kaç TL lik mal çıkıyor... Bu kadar zam neyin nesi ? Bir de şu var....

  • ALİ KODUŞ07 Haziran 2022 11:19

    Benim anlamadığım hükümet zam yapıyor ya.muhalefet ne yapıyor hiç bir şey madem seçim istiyorsunuz ülkenizi seviyor iseniz muhalefet milletvekilleri toplu istifia etsin o zaman işte o zaman erken seçim kesin olur.bu milletvekillerinin 600 üde sistemden faydalanıp ceplerini dolmaktadırlar.muhalefet o zaman ben bu işleri söyle çözüp enflasyonu yeneceğim diye bizleri ikna etsin proğramlarını net şekilde açıklasınlar o zaman.öyle gidip devlet kapılarında sürtünmek iş değil.

  • edy07 Haziran 2022 09:36

    yolda giderken ayığım taşa değdi zam zam zam. yeterrrr

  • emre07 Haziran 2022 09:18

    ne indirimi be allah belanızı versin her gün zam yapıyorsunuz.

  • yunus07 Haziran 2022 09:16

    Çiftçiler yandı,emekliler yandı,,,yine herşeye iğneden ipliğe zam gelecek.

  • Bik07 Haziran 2022 09:07

    Bu zamlar vatandaşı Zamkolik yaptı.