E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT'ten sınır ötesinde nokta operasyon! ---

MİT'ten sınır ötesinde nokta operasyon!

MİT'ten sınır ötesinde nokta operasyon!
26 Aralık 2023 - 10:16 borsagundem.com

MİT, silahlı saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Süleymaniye sorumlularından Mehmet Şefa Akman'ı nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.


Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/KCK’ya yönelik sınır ötesindeki operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

MİT, PKK/KCK sözde Süleymaniye kuzey alan sorumlusu "Bahoz Zagros" kod adlı Mehmet Şefa Akman’ı nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Eylem hazırlığı içindeydi

MİT, teröristin silahlı eylem hazırlığında olduğunu tespit etti. Hakkında terörden nitelikli aranma kaydı bulunan Akman MİT tarafından adım adım izlendi.

Terör örgütüne eleman kazandırma ve silahlı-ideolojik eğitim faaliyetlerinde de bulunduğu öğrenilen terörist düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi

Bahoz Zagros kod Mehmet Şefa Akman, 2005 yılında örgüte katıldı. Kuzey Irak’ta 18 yıl faaliyet gösterdi. Mehmet Şefa Akman, son olarak PKK/KCK’nın Öz Savunma Birlikleri içerisinde Kuzey Süleymaniye sözde sorumlusu olarak faaliyet gösteriyordu.

MİT PKK'nın sözde Ayn El Arab sorumlusunu etkisiz hale getirdi!

 

Yılbaşından bu yana 2 bin 156 terörist öldürüldü

 

'Pençe Kilit' şehitlerine veda

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AKP li26 Aralık 2023 10:22

    MSM ve MEB bakanları acilen değiştirilmeli. Kabinenin en zayıf halkaları ve saraya ve reise de buyuk zarar veriyorlar. Yerelde bizde halka anlatamıyoruz.

  • Mucise Reis : )26 Aralık 2023 12:08

    Haydı ordan fetcü seni her gün bir yetkiliniz geberince panik başladı . Sen akp li falan olamaz sın ya sen Dem veya fetöcü sün.