E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiMilli Muharip Uçak'tan sonra HÜRJET de piste çıktı---

Milli Muharip Uçak'tan sonra HÜRJET de piste çıktı

Milli Muharip Uçak'tan sonra HÜRJET de piste çıktı
18 Mart 2023 - 21:46 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Muharip Uçak'tan (MMU) sonra HÜRJET'in de piste çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Muharip Uçak'tan (MMU) sonra HÜRJET'in de piste çıktığını duyurdu.

Demir, Twitter hesabından, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'sini (TUSAŞ) etiketleyerek, HÜRJET'e ilişkin paylaşımda bulundu.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün Bismillah dedik bugün Maşallah! MMU'dan sonra HÜRJET de piste çıktı. Yerli ve milli jet uçağımız koşmaya başladı gökyüzüne kavuşmak için gün sayıyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu gurur hepimizin" ifadelerine yer verdi

"Ürünlerimizi Çanakkale şehitlerimize armağan ediyoruz"

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Twitter hesabından HÜRJET'e ilişkin paylaşımda bulundu.

Türkiye Yüzyılı'nda millete olan sözlerini tuttuklarını bildiren Kotil, şu değerlendirmelerde bulundu:

"MMU ve HÜRJET taksi yaptı, ATAK 2 yakında motor çalıştıracak, ANKA 3 de ilk uçuşunu gerçekleştirecek. Binlerce çalışma arkadaşımız ve iş ortaklarımızla ortaya çıkardığımız ürünlerimizi Çanakkale şehitlerimize armağan ediyoruz. İnanç, emek, başarı... Bu sevinci bizlere yaşattıkları için tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Milli Muharip Uçak ilk kez piste çıktı

 

Hürjet, motorunu çalıştırdı: Artık sıra uçuşta!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu19 Mart 2023 18:47

    millet ittifakı iktidar oldugunda ilk önce iha,siha,hurjet,mmu,tfx,altay tankı,uzay projeleri,lkısa ,ora ve uzun menzilli her turlu fuze tesisleri kapatılıcak ve bunlar çok daha ucuza ve maliyetine dostlarımız amerika ve israil gibi ulkelerden alınıcak.herşey guzel olucak.halkımız dunya lideri sayın kılıçdarogluna guvensin ve merak emesin.zafer millet iittfakının olucak.

  • sezün özü19 Mart 2023 21:42

    Azılı solcu zeka yoksunu ............ PUTİNİN YANINA GİT........  SENİN YERİN SAVAŞ MEYDANINDAN  EŞŞEK CENNETİNE YOLCULUK YAPMAN.... 

  • xyz19 Mart 2023 17:38

    biz iktidara gelince baykar makina gibi bunları da kapatabiliriz.çünkü bunlara harçanan paralara yazık.

  • Mucise Reis : )19 Mart 2023 11:35

    önce fetorucları temizleyelim, çok daha iyi yerlere gelecek güçdeyiz. Önce sayıştay raporlarını ünceleyelerim çok daha borçsuz bir ülke ekonomisi yapacak güçteyiz. Hepsi olacak elbette. satılan şeker, tütün, kağıt,sümerbanklar, vb alıp işletelim, ürettikçe ithalatı bitirelim çok daha iyileri yapacağız. Yapmadığımız hatadır. Yapılacak tabi. Yapabilmek için öncelikle yurtdışına giden zeki insanlarımızı elimizde tutmalı ve dışarıdaki analı kuzuları ülkemize çekip tek tek eğitmen ve büyük projeleri ile başbaşa bırakmalıyız. Siyaset bu işlere bulaştıkça darmaduman etti. basit bir kpss sınavı organızasyanu, sözlüsü mulakatında bile şikeler döndüğünü düşününce.. ösym nin nasıl sorularını çalıpda kadrolaşanları hatırlayınca... kaymakam ve eşinin kpss de % 100 netler ile başarılarını görünce bunlar bile iyi yapıldı. Hak edilen yapılmadı ama

  • reyiz19 Mart 2023 11:57

    şimdi sorular çalınmadımı.92 puan alan elenip 72 puan alan atanmadımı.senin bahsettiğin döemede de  bu iktadar vardı.bir iktidar kendi plan proğramına sahip çaıkamazsa bunu fırasat dönüştürecek çok adam çıkar.

  • Cumhur İttifakı 19 Mart 2023 11:18

    Damacanayı ballandıra ballandıra göklere çıkardılar, bu harikaydı görmezden gelenler davul olsun.

  • reyiz19 Mart 2023 11:15

    önce gıdanın uçmasını engelleseler kesin kaznırlar.

  • Bora19 Mart 2023 11:08

    Halkı kışkırtan adi devlet düşmaları 14 Mayısta böğrünüzde 9.2 deprem olacak

  • Üretim var da Bist görmek istemiyor 19 Mart 2023 07:01

    Bist Cuma günü banka batmış ülke borsası gibi çakıldı demekki neymiş ne MMU nw TOGG nede Hürjet bist in umurunda değilmiş Bist yatırım yeri degil borsadaki soygun düzeninden kurtulursam paramı faize dolara altına yatırıcam bitcoij bile bunlardan daha az tehlikeli hayal dünyam YTD

  • mustafa18 Mart 2023 23:43

    her seçim görüyoruz şükür uçağı 

  • Ali19 Mart 2023 11:14

    Bu uçak var ya!!!! Çok güzel

  • Chipkk18 Mart 2023 23:37

    Birleşmeliyiz ve Yemoş hanım ın evladı sayın Kemal beyi başkan seçmeliyiz yoksa.buyuk devlet kurma hayallerimiz suya duşecek.

  • Ar damarı olmayınca18 Mart 2023 23:14

    Afet bölgesindeki çağ dışı görüntülerden sonra deli saçması algı operasyonları vizyona girdi maalesef.

  • azılı solcu18 Mart 2023 23:08

    ıha siha ve milli muharip uçakların kapatılması için hep birlikte karşı çıkmalıyız.birleşe birleşe buyuyecegiz.herşey guzel olucak.oylar millet ittfakına liderimiz sayın kılıçdaroglu tum yuttaşların lideridir.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL18 Mart 2023 22:57

    Teröristler ve abd rahatsız olduğu için hdp kullanarak chp üzerinden silah fabrikalarını ve otomotiv fabrikalarını tek tek kapattırıp kürtlere masa basında özertlikler verebilirler ise vereceklerdir.HDP de milli savunma ve içişleri bakanlıklarını isteyip ülkeyi hareket hale getirmek isteyeceklerini düşünmekteyim.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA18 Mart 2023 22:32

    ali babacan yakın tarih de açıklamış iki iktidara gelince tiha siha kızılelmayı üreten BAYKAR MAKİNA yı kapatacağız diye.Eğer bunları kapatırlar ise tüm silah fabrikalarınıda kapatırlar gibime gelmektedir.Bu projelerin devam edebilmesi için bu hükümetin yine seçilmesi gerekir. yoksa fişi çekerler.

  • VERİ19 Mart 2023 11:13

    sizin gibilerde yalan,iftira normal hale gelmiş ,bunlar müslüman insana yakışmaz...

  • E.g.18 Mart 2023 22:20

    SEÇİMLERE 2 AYDAN AZ ZAMAN KALDIĞINDAN MİLLİ UÇAKLAR DA UÇAR MİLLİ TANKLAR DA UÇAR

  • manyak herif18 Mart 2023 23:10

    ben de seni bir koarsam uçururum.kendini marsta bulursun.

  • Cevahir18 Mart 2023 22:20

    Anlayamayana togg girsin hürjet çıksın

  • manyak herif18 Mart 2023 23:11

    togg girerde hurjetin çıkması biraz zor.

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ18 Mart 2023 22:35

    muhalefetin tüm parti liderleri bu otomobili üretileceğine asla inmamışlar idi.inanmayı bırakın alay dahi ettiler alay etmeyi bırakın bu fabrikayı ziyaret dahi etmemişler idi.bu hükümet eğer bir daha kazanmaz ise bu fabrikaların kapatılmasından endişeyim.

  • AHMET ÖZBİR18 Mart 2023 22:13

    UÇAĞIMIZ, tankımız, İHA-SİHA-TİHA'mız, topumuz, füzemiz, makinalı tüfeklerimiz, savaş gemilerimiz v.d. say babam say, sabaha kadar REİS'in-CUMHUR İTTİFAKI'nın hizmetlerini.. Türkiye'mi KÜRESEL GÜÇ yapan REİS'İM HER ŞARTTA SENİNLEYİM, SENİ SATANLARDAN DEĞİLİM hamdolsun.