E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Miller: Türkiye’deki gaz merkezi için çalışmaya hazırız---

Miller: Türkiye’deki gaz merkezi için çalışmaya hazırız

 Miller: Türkiye’deki gaz merkezi için çalışmaya hazırız
17 Haziran 2023 - 14:56 borsagundem.com

Gazprom’un başkanı Miller, Türkiye’deki doğalgaz dağıtım merkezi için çalışmaya hazır olduklarını açıklayarak, görüşmelere yeniden başlayacaklarını ifade etti.

Rusya’nın ulusal enerji şirketi Gazprom’un başkanı Aleksey Miller, yakın gelecekte Türkiye’de gaz merkezi inşası ile ilgili müzakerelere yeniden başlayacaklarını söyledi.

St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu’nun (SPIEF) oturum aralarında gazetecilere konuşan Miller, Türkiye’deki doğalgaz dağıtım merkezi için tüm ön görüşmeler yapıldığını belirtirken, “Seçimlerin siyasi sonuçlarını biliyorsunuz. Türk ortaklarımızla bu konuda yeni temaslar bekliyoruz. Bu nedenle yakın gelecekte diyaloğu sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

GAZ MERKEZİ PROJESİ HIZLANDIRILSIN

Forumda İzvestia gazetesine konuşan Rusya Enerji Bakanı Nikolay Shulginov, Türkiye’de gaz merkezi oluşturma projesinin hızlandırılmasını beklediklerini dile getirerek, “Depremle bağlantılı bir trajedi yaşandı. Bu nedenle projeye odaklanamadık. Ancak bugün bu süreç yeni bir boyuta ulaşacak” diye konuşmuştu. (Gazetemru)

Erdoğan ve Gazprom Başkanı arasında kritik görüşme

Dönmez'den Gazprom başkanıyla yakın temas

Gazprom'dan BOTAŞ açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)