E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den toz taşınımı ve yağış uyarısı!---

Meteoroloji'den toz taşınımı ve yağış uyarısı!

Meteoroloji'den toz taşınımı ve yağış uyarısı!
17 Mart 2024 - 09:32 borsagundem.com

Meteoroloji'nden yapılan hava tahminlerine göre bugün Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı bekleniyor. Bu nedenle bölgede yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Van hariç), Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Kastamonu ve Sinop çevreleri, Kahramanmaraş, Antalya’nın iç ve batı kesimleri ile Akdeniz’in Toroslar kesiminin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği kaydedildi.

Ayrıca İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu’da da toz taşınımı bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ve iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesinin, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği ön görülüyor.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda da çığ tehlikesi bulunuyor.

Seçim yasakları perşembe günü başlıyor

 

Yoksulluk sınırı 55 bin lirayı aştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)