E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den İstanbul'da sağanak ve sis uyarısı!---

Meteoroloji'den İstanbul'da sağanak ve sis uyarısı!

Meteoroloji'den İstanbul'da sağanak ve sis uyarısı!
07 Ekim 2023 - 07:55 borsagundem.com

Hafta sonunda hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yer yer sis ve pus etkili olacak. Pazartesiden itibaren sıcaklıklar düşüyor, yurdun genelinde sağanak yağışlar görülecek

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre; yurt genelinde sıcaklıklar, mevsim normallerinde seyredecek. Karadeniz'de Artvin, Trabzon ve Rize çevresinde, Hatay'ın kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey kıyılarında sağanak bekleniyor. Yetkililer özellikle sis ve pusa karşı sürücülerin dikkatli olması uyarısında bulundu. İşte illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu...

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon ve Rize çevreleri, Artvin’in ve Hatay'ın kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kıyılarının yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONU SİS VE PUS ETKİLİ OLACAK

Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

SICAKLIKLAR NORMAL SÜRECEK

Hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YENİ HAFTADA HAVALAR NASIL OLACAK? 

Yeni haftanın ilk günü yurdun büyük bölümünde yağış etkili olacak. Yağışların iç ve güney kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Salı günü yurdun büyük bölümü parçalı ve az bulutlu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusu yağışlı geçecek.

Yeni haftada sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek

Çarşamba günü Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, güney kesimlerinin az bulutlu ve açık, Karadeniz Bölgesi'nin kıyı kesimlerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Perşembe günü Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yağış görülürken, kalan bölgeler parçalı ve az bulutlu geçecek. Cuma günü ise yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Önümüzdeki bir haftalık süreçte sıcaklık değerleri Ankara'da 16, İstanbul'da 20, Antalya ve Adana'da 29, Samsun'da 18, İzmir'de 24 derece civarlarına düşecek.

Hava durumu nasıl seyredecek?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)