E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den 14 kent için 'sarı' alarm!---

Meteoroloji'den 14 kent için 'sarı' alarm!

Meteoroloji'den 14 kent için 'sarı' alarm!
08 Şubat 2024 - 15:12 borsagundem.com

Meteoroloji'den yapılan yeni açıklamaya göre yarın; Ege ve Akdeniz kıyıları ile İç Anadolu, İç Ege, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da yağış bekleniyor. İşte, MGM tarafından "sarı" alarm verilerek çığ uyarısında bulunulan 14 ilimiz...


Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; cuma günü gece saatlerinden itibaren yurdun birçok bölgesinde şiddetli sağanak bekleniyor.

EGE VE AKDENİZ KIYILARINDA SAĞANAK

Edinilen son bilgilere göre yarın Marmara ve Karadeniz bölgeleri dışında, Ege ve Akdeniz kıyıları ile İç Anadolu, İç Ege, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da yağış tahmin ediliyor. Sağanak yağışın özellikle Mersin'de etkili olacağı belirtildi.

"SARI" ALARM VERİLEN KENTLERİMİZ

Öte yandan Meteoroloji, 14 kentimiz için "sarı" alarm vererek "çığ" uyarısında bulundu. İşte çığ uyarısında bulunulan o kentlerimiz:

"Mersin (Şiddetli sağanak için uyarı), Ağrı, Artvin, Bitlis, Erzurum, Giresun, Hakkari, Kars, Muş, Rize, Trabzon, Van, Şırnak, Ardahan ve Iğdır."

İstanbul'un barajlarında son durum

 

İstanbul’da sıcaklıklar artacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)