E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji uyardı: Sağanak ve fırtına bekleniyor---

Meteoroloji uyardı: Sağanak ve fırtına bekleniyor

Meteoroloji uyardı: Sağanak ve fırtına bekleniyor
09 Ekim 2023 - 07:31 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün Karadeniz'de gök gürültülü sağanak yağış, Doğu Anadolu'nun doğusunda, kısa süreli fırtına olacağı tahmin ediliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Orta ve Doğu Karadeniz'de gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusunda fırtına beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün Doğu Anadolu'nun doğusunda ( Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Muş, Bitlis, Van, Hakkari ve Şırnak) batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına olacağı tahmin ediliyor.

HER TÜRLÜ OLUMSUZLUĞA KARŞI TEDBİR UYARISI

Orta ve Doğu Karadeniz'de ise gök gürültülü sağanak bekleniyor. Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun ve Trabzon'da kuvvetli, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in kuzeyinde yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

Yetkililer, sağanak ve fırtınayla birlikte sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Havalar soğuyacak, Meteoroloji'den "pazartesi" uyarısı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)