E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMessi'ye çılgın teklif!---

Messi'ye çılgın teklif!

Messi'ye çılgın teklif!
28 Ekim 2015 - 09:06 borsagundem.com

Barcelona, yıldız futbolcu Lionel Messi’nin sözleşmesinde iyileştirme yapmak için harekete geçti.

Katalan devi FC Barcelona, yıldız futbolcu Lionel Messi’nin sözleşmesinde iyileştirme yapmak için harekete geçti. Yıldız oyuncuya yıllık net olarak 20 milyon euro ve ekstra olarak 4-5 milyon euro prim teklif edildi.

Son dönemde “vergi kaçırmak” suçundan yargılanan futbolcunun İspanya’dan ayrılacağı ve teklifleri düşünmeye başladığı yönündeki haberlerden rahatsızlık duyan kulüp, Messi’ye kariyerini Barcelona’da sonlandırması için yeni bir sözleşme önerdi.

Başkan Bartomeu, sözleşmesi 30 Haziran 2018’de sona erecek olan Messi’ye 20 milyon Euro net ücretin yanı sıra artı sezonluk 4- 5 milyon Euro da prim teklifinde bulunduklarını doğruladı. 8TV’ye konuşan Bartemou, “bu yenileme mevsimi. Messi ve babası sadece kelimelere güvenir. Uzun yıllardır burada. Messi’nin futbolu burada bırakacağını düşünüyorum” dedi.

Neymar’la da sözleşme yenilemek üzere olduklarını belirten Bartemou, “imzalar için küçük pürüzler var” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)