E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMessi'den Beşiktaş'ın yıldız oyuncusuna canlı yayında hakaret---

Messi'den Beşiktaş'ın yıldız oyuncusuna canlı yayında hakaret

Messi'den Beşiktaş'ın yıldız oyuncusuna canlı yayında hakaret
10 Aralık 2022 - 14:35 borsagundem.com

Weghorst, Hollanda-Arjantin maçında oyuna sonradan girip attığı 2 golle maçı uzatmalara götürmüştü. Hollandalı forvet ile Messi arasındaki sürtüşme saha dışına taşınınca Arjantinli yıldız röportaj verdiği sırada Weghorst'a sert tepki gösterdi

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin’in yarı finale yükseldiği Hollanda-Arjantin çeyrek final karşılaşması sonrası Lionel Messi’nin Beşiktaşlı Wout Weghorst’a söylediği sözler geceye damga vurdu.

Lionel Messi maç sonu röportajı verirken “Ne bakıyorsun aptal, önüne bak” sözlerini sarf etti. Yayın sırasında Messi’nin bu sözleri söylediği kişinin ise Beşiktaşlı Weghorst olduğu sonradan teyit edildi.

Messi sözlerinin devamında ise, “Maçlardan önce konuşan insanları sevmiyorum. Hollanda’nın 19 numaralı forveti bizim yanımıza gelip kışkırtmaya çalıştı. Hocaları da bize saygısız davrandı” açıklamasını yaptı.

Maçın ardından saha içinde olan Sergio Aguero ise “Weghorst, Messi’ye ‘Buraya gel” dediği için yanına gidip susması gerektiğini söyledim” ifadelerini kullandı.

Wehgorst, 'Hayal kırıklığına uğradım'

Beşiktaşlı Wout Weghorst ise maç sonu açıklamalarında Messi’yle el sıkışmak istediğini ancak yıldız oyuncunun kendisine elini vermediğini belirerek, “Messi konusunda hayal kırıklığına uğradım. Onunla el sıkışmak istedim ama o elini uzatmadı. İspanyolca pek anlamam ama eminim bana çok hoş olmayan sözler söyledi” açıklamasını yaptı. (Sözcü)

Hollanda'yı eleyen Arjantin, Dünya Kupası'nda yarı finalde

Dünya Kupası'nda son yarı finalistler belirleniyor

Hollanda-Arjantin maçında ABD'li gazeteci hayatını kaybetti

Hollanda'da Louis van Gaal görevi bıraktı

Dünya Kupası'nda ilk yarı finalist Hırvatistan

Derbi tarihleri belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)