E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHollanda'yı eleyen Arjantin, Dünya Kupası'nda yarı finalde---

Hollanda'yı eleyen Arjantin, Dünya Kupası'nda yarı finalde

Hollanda'yı eleyen Arjantin, Dünya Kupası'nda yarı finalde
10 Aralık 2022 - 01:08 borsagundem.com

2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan'ın ardından yarı finale yükselen ikinci takım Arjantin oldu. Normal süresi ve uzatmaların 2-2 bittiği maçta penaltılarda 4-3'le kazanan Arjantin, yarı finalde Hırvatistan'ın rakibi oldu

2022 Dünya Kupası sürprizle başladı sürprizle devam ediyor. Arjantin-Hollanda karşılaşması adeta nefesleri kesti. Beşiktaşlı golcü Wout Weghorts, karşılaşmaya damga vuran isim oldu.

ARJANTİN İYİ BAŞLADI

Maça istekli başlayan Arjantin, 35'te Molina'nın golüyle öne geçti. Lionel Messi, olağanüstü bir asist yaptı. İkinci yarıda da Messi'nin etkili performansı devam etti.

PENALTIDAN ÖNE GEÇİRDİ

Lionel Messi, 73'te penaltı golüyle Arjantin'i 2-0 öne geçirdi. Maçın bitmesine az bir süre kala Weghorts sahneye çıktı ve her şey değişti.

Lionel Messi kupaya yürüyor! Hollanda'yı eleyen Arjantin, Dünya Kupası'nda yarı finalde

78'de oyuna giren Wout Weghorts, maçı uzatmaya götürdü. 83'te şık bir kafa golü atan Hollanda'nın Beşiktaşlı golcüsü, son saniyede maçın kaderini değiştirdi. 90+11'de topu ağlarla buluşturan Weghorts, maçı uzatmaya götürdü. Uzatma bölümünde ise 2-2'lik skor değişmedi.

Penaltılarda Arjantin daha az hata yapan taraf oldu. Penaltı atışlarını 4-3'lük skorla kazanan Tangocular, Dünya Kupası'nda yarı finale yükseldi.

Dünya Kupası'nda ilk yarı finalist Hırvatistan

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)