E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeral Akşener'in üstü neden çizildi?---

Meral Akşener'in üstü neden çizildi?

Meral Akşener'in üstü neden çizildi?
20 Eylül 2015 - 13:08 borsagundem.com

MHP'den milletvekili adayı gösterilmeyen Meral Akşener'in üstünün neden çizildiği ortaya çıktı

Meral Akşener’in isminin siyasi arenada ‘genel başkan adayı’ olarak sürekli gündeme gelmesi MHP’de rahatsızlık yaratırken, Akşener’in bu söylentilere karşı açıktan net tavır almaması başta Bahçeli olmak üzere MHP yönetiminin sabrını taşırdı, ‘fırsat kolluyor’ şeklinde algılanmaya başlandı.

Milliyet’te yer alan habere göre; MHP Genel Başkanlığı, Meclis Başkanlığı gibi konularda Akşener’in Bahçeli ve MHP yönetimini ikna edecek şekilde “Hayır kardeşim böyle bir şey yok. Lidere bağlıyım” şeklinde tavır almadığı sık sık konuşulmaya başlandı. MHP’de, Akşener’in “önce ülkem ve partim” düşüncesinden çok “önce ben” fikrine daha yakın durduğu öne sürüldü.

Türkeş tetikledi Bahçeli’nin Akşener hamlesini tetikleyen nedenlerden biri de Seçim Hükümeti’nde Başbakan Yardımcılığı görevini kabul ederek ihraç edilen Tuğrul Türkeş oldu. 2007’de Türkeş’i MHP’ye çağırarak partide önemli bir konuma getiren Bahçeli, yaşadıklarını ‘ihanet’ olarak nitelendirirken, “Sırtımızdan hançerlenmedik yer kalmadı” demişti. MHP’de, “Türkeş bunu yaparsa, Akşener de yapar” endişesi hakim olurken, Akşener’in de benzer bir olaya imza atabileceği düşüncesi seslendirilmeye başlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • burdur aslanı30 Eylül 2015 12:01

    Sayın Akşener Abdullah öcalan hekeli Diyarbakır'a dikilirse gider indiririz diyen yiğit türk kadınıdır. MHP başkanlığı ona yakışır.

  • fıtına osman20 Eylül 2015 23:14

    korkunun hecele faydası yook ilk kongerede meral hanım M.H.P. GENEL BAŞKANI OLACAK..2 kasım sonrası saç dökülecek kel görünecek

  • Saltuk Buğrahan20 Eylül 2015 16:10

    Ne fırsat kollayacak serseriler sizin babanızın yada size ait tapulu çifliğimizmi orası siz kimsiniz..Meral Hanım hepinizden daha erkek daha mert daha dürüst ve hoşgörülü vatansever saygıdeğer bir şahsiyettir..

  • Vatansever20 Eylül 2015 14:15

    Ulkeye hizmet etmek istiyenler tek tek ayrilicaklar ,sen ve seninkiler kalacaksiniz

  • Hilal20 Eylül 2015 13:49

    Daha önce ifşa edilen Kasetleri çıkarsa partiyi sıkıntıya düşürebilir diye önceden tertip alınmış