E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis’te yeter sayı bulunamadı: Genel Kurul kapandı---

Meclis’te yeter sayı bulunamadı: Genel Kurul kapandı

Meclis’te yeter sayı bulunamadı: Genel Kurul kapandı
10 Ocak 2023 - 20:24 borsagundem.com

TBMM Genel Kurulu, toplantı yeter sayısına ulaşılmadığı gerekçesiyle kapatıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, yapılan konuşmaların ardından toplantı yeter sayısı bulunmadığı için kapandı.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş başkanlığında toplandı. Gündem dışı konuşmaların ardından grup başkanvekilleri söz alarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP Grup Başkanvekili Muhammet Levent Bülbül ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıkları birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından, grup önerilerine geçildi. Meclis Başkan Vekili Nimettullan Erdoğmuş, toplantı yeter sayısı bulunamadığı için birleşimi kapattı.

Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü

 

THY uçağı kuş sürüsüne çarptı

 

Powell: Merkez bankaları siyasi etkiden uzak kalmalı

 

NATO ve AB iş birliği bildirisi imzaladı

 

3600 ek göstergede ikramiye farkı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ssk11 Ocak 2023 11:38

    2000 sanrasi emekliler intibak yasasinin cikmasini istiyoruz biz orta sinif emekliler arada ezildik bizimde sesimizi duyun

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM10 Ocak 2023 22:33

    BALIK BAŞTAN KORAR ARKADAŞ.MİLLETVEKİLLERİ DERLER Kİ PADİŞAHLIK VE KRALLIK KÖTÜ DER.BUNLARDAKİ YETKİ VE İMKANLAR PADİŞAH VE KRALLARDA YOKTUR.ACİLEN MİLLETVEKİLİ SAYISI 300 İNDİRİLMELİ, SİYASİ PARTİLERE HAZİNE YARDIMI KALKMALI, KIYAK VE SÜPER EMEKLİLİK OLMAMALI, BELEŞE YEMEK MEMEMELİLER, DONULMAZLIKLAR ACİLEN KALDIRILMALIDIR.MİLLETVEKİLLİLERİ CUMHURİYETİ VAR ÜLKEMİZDE.HEPSİ BİR BİRLERİ İLE DÖĞÜŞÜRLER AMA MAAŞLARININ % 100 ARTIRIMINA GELİNCE HERKES UYUYUNCA HEPSİ ANLAŞIRLAR GECE YARISI SAAT 2-3 DE HALKIN HABERİ OLMADAN OY BİRLİĞİ İLE ÇIKARTIRLAR.

  • IDAM10 Ocak 2023 22:03

    cogu zozde vekillerin cogu su aygiri gibi ye ense gobek buyut got gobek kasi, yedi sulalelerine beles hayat aldiklari ayligi hakederek alan kac vekil var??%10 na gecmez

  • ALİ RIZA GÜZELKALE10 Ocak 2023 20:53

    yan gelip yatıyorlar  100 milyon TL lik maaşı alıyorlar yazıklar olsun.