E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMattis: Güvenlik kaygılarını karşılamak için çalışıyoruz---

Mattis: Güvenlik kaygılarını karşılamak için çalışıyoruz

Mattis: Güvenlik kaygılarını karşılamak için çalışıyoruz
15 Şubat 2018 - 14:38 borsagundem.com

ABD Savunma Bakanı Mattis, NATO ve ABD'nin Türkiye'nin meşru güvenlik kaygılarının karşılanması için çalıştığını söyledi

ABD Savunma Bakanı James Mattis, Brüksel'de NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin Suriye sınırında kaosun söz konusu olduğunu ve NATO ile ABD'nin Türkiye'nin meşru güvenlik kaygılarının karşılanması için çalıştıklarını söyledi.

Türkiye ile iletişim kanallarının açık olduğunu belirten Mattis, "Ortak zemin bulduğumuzu düşünüyorum ancak aynı fikirde olmadığımız bazı noktalar var." diye konuştu.

Mattis, Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin 29 ülkeye verdiği bilgilendirmenin devam ettiğini aktararak, iş birliği için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...15 Şubat 2018 16:38

    devletimiz tüm yasal zeminler için ulusal kararları delilleri ile sunmalıdır. Türkiye sadece ve sadece terörden binlerce vatanraşını ve askerini şehit vermiştir. Bu gerçekler ve bu durum karşısında ABd ne düşünür? nato, birlişmiş milletler, sivil toplum örgütleri, insanhakları dernekleri vb. vb.. bu durumu resmi kayıt olarak bildirelim. sonrasında da abd dedikleri önemsiz... ABd sadece bu olayları geriyor. silah veriyor. terörü besliyor. yeni terör örgütleri inşa ediyor. siviller göç ediyor. avrupaya kadar göçler var. bunları Türkiye besliyor bakıyor. Türkiyenin rotasında nato birleşmeli.ABSnin yolu yol deil. Kaputülasyon kabul edilmez... Önce Türkiye... ABD ye açıkça diyin bunu

  • POLAT ALEMDAR15 Şubat 2018 15:27

    bunlara anladıkları dilden cevap vereceksin.eğer bunlardan korkarsan daha çok ödün isterler.gerekir ise natodan da çıkalım menfaatimizi karşılayacak güçlerlerle ortaklık yapalım rusya, çin vs.ülkemizdeki tüm pislikleri ile tüm şehitlerimizi abd yapmıştır.