E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMarmaris'i yakan zanlının babası konuştu---

Marmaris'i yakan zanlının babası konuştu

Marmaris'i yakan zanlının babası konuştu
24 Haziran 2022 - 13:29 borsagundem.com

Marmaris'teki orman yangının başlatan Sacit Ayhan tutuklandı. Zanlının babası Kadir Ayhan, "Keşke orman yanmasaydı. Keşke kendisini öldürseydi de ölüsünü bulsaydım. Herkesin ekmeğiyle oynadı..." ifadelerini kullandı.

Marmaris'teki orman yangının başlatan Sacit Ayhan kısa sürede yakalandı. Ayhan, sorgusunda yangını kendisinin çıkardığını anlattı.

Tutuklanan zanlının babası Kadir Ayhan açıklamalar yaptı. Çok üzgün olduğunu belirten baba Ayhan, şöyle konuştu;

"İşten gelince duş aldı giyinip gitti. Ama gelmeyince ve yangın çıkınca endişelendim. Aradım ulaşamadım. Yangının ortasında kaldığını düşündüm. Sonra güvenlik güçleri motorunu buldu. Ardından kendisinin yakalandığını söylediler. Hiç ummuyordum. Yapacak birisi değil, doğayı da seven birisi. Doğadan ekmek yiyen birisi. Yıllarca arıcılık yaptı benimle. Keşke orman yanmasaydı.

Keşke kendisini öldürseydi de ölüsünü bulsaydım. Çünkü orman gitti. Biz arıcılıkla uğraşan kişileriz. Herkesin ekmeğiyle oynadı. Kadir Ayhan, 'Oğlunuz nasıl bir insandı?' sorusunu ise şöyle yanıtladı: Sessiz sakin bir insandı. Akşam 9-10'da yatar sabah 9'da kalkar. Sinirli ve agresif değildir. Perperişanım…"

Marmaris'teki orman yangınının şüphelisi tutuklandı

 

Yangınla ilgili flaş gözaltı! Suçunu itiraf etti

 

Marmaris'teki yangında şiddetli rüzgar endişesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)