E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMarmaris'teki orman yangınının şüphelisi tutuklandı---

Marmaris'teki orman yangınının şüphelisi tutuklandı

Marmaris'teki orman yangınının şüphelisi tutuklandı
24 Haziran 2022 - 13:22 borsagundem.com

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, orman yangının başladığı Küfre Koyu'nda, yanında 2 benzin bidonuyla yakalanıp gözaltına alınan ve sorgusunda ormanı yaktığını itiraf ettiği belirtilen S.A. (34), sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Hisarönü Mahallesi Bördübet ve Yedi Adalar bölgesinde 21 Haziran'da saat 20.00 sıralarında çıkan yangınla ilgili Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında yakalanan 34 yaşındaki S.A, İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesine sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Marmaris'teki yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırma kapsamında çok sayıda kamera kaydını, fotokapanları ve plaka tanıma sistemlerini inceleyen ekipler, şüpheli görülen S.A'nın yakalanması için çalışma başlatmış ve zanlı, dün saat 16.30'da Bördübet Saklıkoy mevkisinde ormanlık alanda bulunmuştu. Alkollü olduğu belirlenen S.A. gözaltına alınırken, saklandığı yerdeki ağaçlık alanda 2 benzin bidonu ele geçirilmişti.

Şüpheli S.A'nın ilk sorgusunda, ailevi sorunlar yaşadığını, babasının bölgede bulunan arazisini sattığını, babası tarafından dışlandığını ve bu nedenle yangın bölgesinde 3 ayrı noktaya sigara izmariti atarak yangın çıkardığını itiraf ettiği, ayrıca şüphelinin ateşin içine girerek intihar etmek istediğini söylediği belirtilmişti.

Marmaris yangını yerleşim yerlerine kadar ilerledi: Evler boşaltıldı

 

Marmaris yangını: 3 ev ve restoran tahliye edildi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa25 Haziran 2022 10:38

    En ağır cezayı hak ediyor, yazık değil mi cennet vatana yaptığı

  • hakan ural24 Haziran 2022 14:02

    ülke büyük arazi büyük jandarma her yerde olamaz. heryere kamera yetişmez. Ülke geneli 10 ar kişilik nöbet grupları oluşturmalıyız. Yılda 1 kez sıra gelmez. Doğal klimadır ormanlar. Yer küre ısınınca yer kabuğundaki enerji daha çok açığa çıkacak ve volkanlar patlayacak. Bulutlar yok olacak yağmur kesilince bittik zaten.

  • Aykut Demir 24 Haziran 2022 13:39

    Bana izin verseler bu adamı canlı canlı yakar. Ama öldürmezdim. Söndürüp tekrar yakardım.

  • Kenan İnce26 Haziran 2022 14:18

    İyide orman yandı peki yeniden 🌲 ağaçlandırma yerine otel 🏨 izni verene ne demeli