E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş duyurdu! Ankara'da nakit yardımı başladı---

Mansur Yavaş duyurdu! Ankara'da nakit yardımı başladı

Mansur Yavaş duyurdu! Ankara'da nakit yardımı başladı
07 Nisan 2020 - 13:49 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, korona virüs salgınından ekonomik olarak olumsuz etkilenen 17 bin 492 vatandaşa nakit destek kartlarını dağıtmaya başladıklarını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, korona virüs salgınından ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlara dönük nakit yardımını başlattıklarını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Yavaş, 62 inşaat işçisi, 1790 temizlik işçisi, 1044 kıraathane çalışanı, açlık sınırı altındaki 11 bin 407 kişi ile taksici, servisçi, dolmuşçu, terzi, kuaför, müzisyen, seyyar satıcı ve simitçi 3 bin 189 kişi olmak üzere toplamda 17 bin 492 kişiye nakit destek kartları dağıtımına başlandığını belirtti.

İçişleri Bakanlığı, belediyelerin korona virüs salgınından en fazla etkilenen toplumsal kesimler için başlattıkları yardım kampanyalarının yasal olmadığına dair genelge yayımlamış, Vakıfbank da CHP’li belediyelerin hesaplarını bloke etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HEP AYNI KAL07 Nisan 2020 16:30

    Adam çok farklı, izlemeye devam ediyorum. Değişmemesi dileğiyle.

  • ..07 Nisan 2020 14:06

    Ankaraya taşınıcaz. az kaldı  Maşallah. Örnek alınacak müslüman, adam gibi adam. ne arkasında tarikat var, ne önünde aşiret. Helal olsun. Garibanların babası oldu.

  • Nihat07 Nisan 2020 17:36

    Hiç durma hemen git!  Sahtekar soytarı!