E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş da Kılıçdaroğlu'na baş kaldırdı---

Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu'na baş kaldırdı

Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu'na baş kaldırdı
11 Haziran 2023 - 12:43 borsagundem.com

Mansur Yavaş, Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'nun en çok negatif duygu uyandıran iki siyasetçiden biri olduğunu gösteren anketi beğendi.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, resmi Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’nun negatif duygu uyandıran iki siyasetçiden biri olduğunu gösteren anketi beğendi. Geçen yıl aralık ayına ait olan ankette Yavaş 'en doğru aday' olarak gösteriliyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını dayatan ve 12'nci yenilgisini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na parti içinden sesler yükselmeye devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yüksek sesle dile getirdiği 'değişim' talebine ABB Başkanı Mansur Yavaş sessiz kalsa da sosyal medya hesabından bu yönde mesajlar vermeye başladı.

Yavaş, resmi Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’nun negatif duygu uyandıran iki siyasetçiden biri olduğunu gösteren anketi beğendi.

Yavaş 'en doğru aday' olarak gösterilmiş

Geçen yıl aralık ayına ait olan ankette Yavaş 'en doğru aday' olarak gösterildi.

Yavaş'ın beğendiği anket paylaşımının sonundaki "Aday önemli, bu kadar basit, bu kadar açık…" notu ise dikkat çekti.(Yeni Şafak)

İmamoğlu ve Yavaş'tan ortak paylaşım: Başlıyoruz

 

İmamoğlu ve Yavaş'tan flaş açıklama

 

Mansur Yavaş, Çankaya'da oy kullandı: Takdir milletimizin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (27)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Altılı masa komedisi12 Haziran 2023 19:48

    CHP li büyük şehir başkanlarının önümüzdeki yerel seçimlerde, bağımsız aday olmazlarsa, tekrar seçilme şansları yok denecek kadar zayıf. Bu kötü sonucun tek sorumlusu, henüz CHP seçmenlerini tanımaktan çok uzak olan Kılıçdaroğlu olacaktır. Kendi seçmenini sandıktan soğuttuktan sonra vatanını seven sandığa gelsin diye çağrı yapmak kara mizahtan başka bir şey değildir! Sonuç, öküz öldü altılı masa komedisi bitti :'( 

  • azılı solcu12 Haziran 2023 16:51

    yigit lider sayın kılıçdaroglu hem alevi hem kurt hem de ataturkçu olmasıyla yurttaşlarımızın kalbinde taht kurmuştur.onu bu hazineden mahrum etmek isteyecek bedbahtlara yazıklar olsun.

  • Açık Görüş12 Haziran 2023 12:44

    Bunlar boş ve gereksiz hareketler!  Chp hdp hiç bir zaman değişmez asla ve kat a milli olmaz.  İstanbul Anlkara İzmir ne halde belli.  Değişimden maksatları bu işte!  Ne  İzmir de ne Anlkra da ne de İstanbul da bir tek kentsel dönüşüm hareketine girmediler.  Söz verdikleri yerlerde evler yıkıldığı ile kaldı. Narlıdere metrosu hala bitmedi!  Kaç yıldı sürmekte ben unuttum.  Ağacı diken İzmir liyi de seven yaranıyor.  Bir öküzlük ahmaklık söz konusu ise kimse bu sahil kentlerdeki çağdaş ahmakların eline su dökemez.  Kıllı kırçıklı pkk itlerinden medet ummak katiline hayranlık beslemek gibi bir şey. Ekrem değişimden bahsetmiş yani İstanbul u da kirletmeye devam mı edeceksin.  Yoksa tövbe ve pişmanlık alametleri gösterip Mavi Vatan deyip Pkk lı çalıştırmaktan vaz mo geçeceksin. Zira daha mazbata almadan değnekçi krolar İstanbul un her yerinde boş sokaklarda park ücreti almaya başladıalr vatandaştan. 

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL12 Haziran 2023 11:30

    Acilen Ekrem imamoğlu ve Mansur yavaş güzel ve ATATÜRK ün partisinden kovulmalı ve ihraç edilmelidir.Kimse güzel insan Kemal Kılıçtaroğlu na baş kaldıramaz.

  • Türkoğluturk 12 Haziran 2023 12:46

    Yeter akp ye yaptığı hizmetler.artik chp yi bırakıp akp ye üye olsun.

  • YUSUF KALEKAPISI12 Haziran 2023 11:15

    Kemal Kılıçtaroğlu bunlarında üstesinden gelecek hepsini siyaset mezarlığına gömecektir.Kendisi kurt ve akıllı bir siyasetcidir.HDP ve Kandil ile paralel pareket ederek tuzağa düşürdüler bir de tüm danışmanlarını değiştirmelidir.Canan kaftancı ünül çevik öz gibi.ATATÜRK ün izinden gitmeyenlerin hepsini işlerine son vermelidir yoksa chp yakında resmen mefta olacaktır.

  • yorum12 Haziran 2023 11:02

    CHP 

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ12 Haziran 2023 09:53

    Kemal kılıçtaroğluna kimse hiç bir şey yapamaz.17 seçim kayıp ettiği halde bunları yıllar önce de yapmaya çalıştılar başaramadılar ki şimdi başarsınlar.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK12 Haziran 2023 09:51

    Görüyormusunuz şunları Seyit Kemal Kılıçtaroğlu bunları sırtladı bu makamlara getirdi bunlaraynen Hz.Ali efendimiz gibi arkadan hançerlemeye çalışmaktadırlar Ama Kemal'in arkasındayız asla bu kopmlolere asla izin vermeyeceğiz.Partideki kalıntılara danışmanlarını tüm işe yaramayanları def edip tekrar yoluna başarılı ile gidecektir.

  • xyz12 Haziran 2023 11:12

    Sayın K. Kılıçdaroğlu nun  abisi vefat etmeden önce bir açıklama yapmıştı bizim Peygamber soyundan gelmişliğimiz yoktur annemiz Ermeni kökenlidir. demişti. Dürüstlüğünden dolayı sayın Cemal Kılıçdaroğlu na teşekkür eder Allah tan rahmet dileriz.

  • Türkoğluturk 12 Haziran 2023 10:55

    Kemal bey yıllardır akp adına çalışmaktadır.ekmelettin olayı en büyük belgedir.bu secimde de herkezin kazanacağı seçimi kendi aday olarak karşıya kazandirmisdir.

  • Fhr 12 Haziran 2023 09:20

    İstanbul a pek uğramayan İmamoğlu cumhurbaşkanı olursa ülkeye pek uğramaz diye düşünüyorum

  • Poyraz12 Haziran 2023 09:09

    Siz hizmet değil koltuk makam para için her şeyi yaparsınız normal önce adamı Türkiye’nin başına koymaya çalış sonra bu adam değilmiş dersiniz yiyin birbirinizi

  • Murat12 Haziran 2023 09:51

    Baykal'ın peşinden koştular yıllarca sonra tukaka oldu, ekmek için Ekmeleddin e oy verdiler şimdi adını anan yok, muarremi cumhurbaşkanlığına laik gördüler, sonra hain ilan ettiler ... kilictar peşinde koştular hele bı koltuğu kaptirsin ne küfürler edecekler....adam yok CHP'de...adam olsa CHP'ye gitmezdi zaten...

  • Vdş12 Haziran 2023 09:00

    CHP de maddecilik ön pilanda olduğu için bir birlerini yemeleri normal ülke umurlarında değil

  • Bahadir.11 Haziran 2023 23:20

    Yalanci geyikler..bilim adamlar..sanatcilar..akademisyenler..sarkicilar..topunuza soon cekiyorum..bu sizi slagonunuz oyle degilmi...

  • BİR DOST11 Haziran 2023 22:04

    Kılıçtaroğlanı kimseye yedirmeyiz.

  • Baris11 Haziran 2023 21:36

    Rus felsefeci Pavlovu un zil calinca kopeklerin yemeve kostugu..SARTLI REFLEKS TEORISINI anlatilr lise kitaplarinda. chp secmeni bu iradeyi degistirmesse zor jktidara geljr..ya..chp baskani koyluyu asagiliyor secmeni.sucluyor...akla bir bakin bu kadar cahillik pes dogrisu..hjiic telasa verek yok yarin secim olsa kilictaroglu..zili calar...chp secmeni yine kosar.. cunku..ozgur dusunce yokki..fanatizm akli oldurur..

  • Anti anti11 Haziran 2023 15:25

    Geçti bor'un pazarı sürün eşeğinizi niğdeye

  • Yorum11 Haziran 2023 15:24

    Bu ülke dürüst insanı Bi meziyet olarak görmüyor o sebeten o anket öyle çıkmış yalanı dolanı olmadın mı itibar görmezsin itibarlı olabilmenin sırrı Nasrettin hocanın ye kürküm ye dediği fıkrada saklı

  • MD11 Haziran 2023 15:24

    Çekirdeğimi alıp geleyim ortalık fena karışacak 😀

  • E.g.11 Haziran 2023 15:09

    VERGİ MEMURLARI TARİH BOYUNCA İSTENMEKTEN ÇOK KORKULAN ENDİŞELENDİREN KİŞİLER OLARAK GÖRÜLMÜŞTÜR TEKRAR TEKRAR BEN HESAP UZMANIYIM DEMESE VERGİ MEMURU OLDUĞUNU HATIRLATMASA BELKİ DE SEÇİLİRDİ İCRA MEMURUYUM DESE VERGİLERİ İCRA/HACİZ YOLUYLA TOPLARIM DESE TAKSİTLENDİRME DE YAPMAM DESE DAHA DA AZ OY ALIRDI %5 DAHİ OY ALAMAZDI

  • xyz11 Haziran 2023 21:40

    Komik yaratık.  418 Milyar doları söke söke alıp Lonra tefecilerden temiz 300 Milyar dolar getirecekti.  Hesap uzmanalrı sizi!  Tutarsız yalanların ve iftiraların sonu  gelmez ise akıbetiniz belli.  Hiç kaçarınız yok

  • borsacı11 Haziran 2023 14:27

    ata sözümüz var kurt kocayınca köpeklere maskara olurmuş yaşlı liderlerimiz çekilip gençlere teslim etmeleri ülke menfatları için daha dogru olacagı kanısındayım.

  • Bir dost11 Haziran 2023 13:15

    Kiıicdaroğlu aya dört seritli yol yapacağım desen inanırım , dürüst insan , haram yemeyen , çıkarı için aynı gün üç dört defa dönenlerden olmayan , iftiracıjardan olmayan , devlet malına sahip çıkan , insan meziyetlerini kendisinde barındıran insan gibi insan olan sana tam destek.

  • BİR DOST11 Haziran 2023 22:07

    Üç kağıdın ve fırıldağın 1000 türlüsünü çevirseniz, balkon konuşması manyaa olmaktan kaçarınız yok. 

  • Kasim11 Haziran 2023 21:38

    Aynen bu kafayla devam..tebrikler