E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMaça çıkmadan gönderildi---

Maça çıkmadan gönderildi

Maça çıkmadan gönderildi
04 Eylül 2021 - 10:46 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin transfer sezonunun başında imza attırdığı ve daha sonra kadro dışı bırakılan Steven Caulker, Gaziantep FK ile anlaştı. Kısa süre içinde Gaziantep'e gidecek olan İngiliz stoper yeni kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacak

Fenerbahçe'nin transfer sezonunun başında kadrosuna kattığı ancak daha sonra gözden çıkardığı İngiliz stoper Steven Caulker'ın yeni takımı belli oldu. Fanatik'in haberine göre daha önce Kayserispor'un da kadrosuna katmak istediği Caulker Gaziantep FK ile her konuda anlaşmaya vardı.

Erol Bulut istedi
Kayserispor'la da görüşen İngiliz stoper tercihini Erol Bulut'un çalıştırdığı Gaziantep FK'dan yana kullandı. Bulut Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde Caulker transferini istemesine rağmen gerçekleşmemişti. Bulut, Alanyaspor'u çalıştırırken de Caulker ile çalışmıştı. Fenerbahçe 29 yaşındaki stoperi Vitor Pereira öncesi kadrosuna katmış ancak Portekizli teknik adam geldikten sonra Caulker'ı kadro dışı bırakmıştı.

3 yıllık anlaşma
Steven Caulker Gaziantep FK kulübüyle 3 yıllık anlaşmaya vardı. Tecrübeli stoper kısa süre içinde kente giderek resmi sözleşmeye imza atacak. Caulker, Fenerbahçe ile resmi maçta forma giymeden takımdan ayrılmış olacak.

Fenerbahçe'de liste belli oldu! Kadro dışı bırakıldı...

Fenerbahçe'den taraftarı heyecanlandıran transfer açıklaması!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.534.088
Toplam Adet: 2.557.581
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)