E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKweuke, Hikmet Karaman'ı çıldırttı ---

Kweuke, Hikmet Karaman'ı çıldırttı

Kweuke, Hikmet Karaman'ı çıldırttı
18 Ağustos 2015 - 00:36 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasının kapanış mücadelesi olan Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor maçında şok eden bir olay yaşandı

Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor maçına Kweuke damga vurdu. Maç boyunca yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen Kweuke 85. dakikadaki penaltı atışında herkesi şaşkına çevirdi. Teknik Direktör Hikmet Karaman Kamerunlu golcünün penaltıyı atmasını istemedi. Ancak Kweuke yine de beyaz noktanın başından ayrılmadı. Kweuke takım arkadaşlarıyla da tartışarak penaltıyı kullandı ve gole çevirdi. Golün ardından Karaman'a sert hareketler yapan Kweuke'ye Karaman'ın tepkisi "maçtan sonra konuşacağız" oldu. 

Durum 2-2 olduktan sonra galibiyet golü de Kamerunlu oyuncudan geldi. Kweuke takımını 3-2 öne geçiren golü atınca gözyaşlarını tutamadı.

Karşılaşmanın ardından Karaman sinirli bir şekilde soyunma odasına gitti. Kweuke'nin de sahada gergin olduğu görüldü...



"ADAM OLMAYI ÖĞRENECEKLER"

Hikmet Karaman maç sonu yaptığı açıklamada, Kweuke'nin yaptığı hareketin profesyonelce olmadığını ve mutlaka değerlendireceğini söyledi. Karaman'ın açıklamaları şöyle:

"Deplasmanda başlangıç için 3 puan önemli. 3 tane de gol var. Oyun olarak belki istediğimiz seviyede değiliz ama başlangıç adına sevindirici.

Tatsız olan, oyun içerisinde penaltıda penaltıcımız Deniz, zaman zaman daha önceki dönemlerde de Kweuke penaltı kulandı ama orada topu alıp kimseye vermemesi yanlıştı. Penaltıyı gole çevirdi, daha sonra da üçüncü golü attı ama saha içindeki duruşu son derece takımdaşlıktan öte bir duruş. Bunu mutlaka değerlendireceğiz.

Buraya gelen yabancılar adam olmayı öğrenecekler. Bu sadece burayla ilgili değil. Adam olmayı öğrenecekler. Bu ülkede para kazanıyorlar, öyle 'onu yumrukla-bunu döv' öyle bir şey yok.

Bir futbol takımı birlikte kazanır birlikte kaybeder. Zaman zaman buna benzer örnekler herkes yaşayabiliyor. Mutlaka bunun hafta içerisinde değerlendirmesi olacak. Bizim bir takım disiplinimiz var.Herkesin uyması gereken kurallar var.

Görüntüleri izledim. Öyle bir şey yok! Aptala yatmak, salağa yatmak yok. Sonradan özür dileyim diye bir şey de yok. Türk futbolu adam gibi yönetilecek. Antrenörler adam gibi yönetecek. Futbolcular da adam gibi işlerini yapacaklar. Profesyoneliz. Karşılığında para alıyoruz. Geçen sene de yaşadık biz bunu. Bursa maçını görüntüye koyun, orada da Deniz atacaktı, Kweuke aldı, penaltıyı kaçırdı. Küme düşseydi bu takım ne olacaktı? Öyle bir şey yok kardeşim. Olayın neti bu. Ama oynayan oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)