E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKurul kaydından çıkarılan hisseler---

Kurul kaydından çıkarılan hisseler

Kurul kaydından çıkarılan hisseler
28 Nisan 2014 - 18:26 borsagundem.com

İşlem yasağı uygulaması nedeniyle kurul kaydından çıkartılan hisse senetleri ve miktarları yayınlandı

Merkezi Kayıt Kuruluşu işlem yasağı nedeniyle Kurul kaydından çıkartılan hisseler listesini yayınladı. Yayınlanan listede Bilici Yatırım, Hitit Holding ve Denge Yatırım hisseleri yasaklı pay statüsünde izlenecek. Diğer paylar ise borsada işlem görmeyen paylar statüsüne alındı.

MKK'nın yazısı ve hisselerle şöyle açıklandı:

''Sermaye Piyasası Kurulu Karar Organı'nın 22.04.2014 tarihli toplantısında, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Baysan Trafo Radyatörleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Denge Yatırım Holding A.Ş. ve Hitit Holding A.Ş. pay piyasasında bildirilen dönemlere ait hareketlerin 6362  sayılı Sermaye Piyasası Kanunu 101 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ve Kurul'unuzun V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbir Tebliği'nin 6 ncı maddesinin ikinci fıkrası uyarınca 2 yıl süreyle bir kısım yatırımcıya borsalarda geçici işlem yapma yasağı getirildiği bildirilmiştir. 

İşlem yasağı uygulamaları ile bağlantılı olarak takas işlemlerine konu edilmelerinin önlenmesini teminen suça konu edilmiş paylar "Yasaklı Pay" statüsünde, suça konu edilmiş paylar dışındaki kaydi paylar ise "Borsada işlem görmeyen pay" statüsünde izlenmekte olup bilgiler ekte yer almaktadır. ''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)