E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı---

Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı

Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı
06 Haziran 2023 - 20:16 borsagundem.com

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatıldığını duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını belirtti. Erdoğan, "26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Vatandaşlarımız hafta sonları ile birlikte toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır." dedi.

Yeni Kabine ilk toplantısını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirdi. 4 saat 10 dakika süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili ile ilgili de konuştu. Bayram tatilinin 9 gün olacağını belirten Erdoğan, "Bu sene kurban bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonları ile birlikte toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır." dedi.

"BİZİM ANLAYIŞIMIZDA DEVAMLILIK ESASTIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Bizim anlayışımızda kesinti, kopukluk değil devamlılık esastır. Maziden atiye kurduğumuz köprünün belirleyici unsuru muhafazakar devrimciliktir. Kendimizi, kadrolarımızı, politikalarımızı yenilerken özümüze bağlı kaldık, ruh kökümüzden asla kopmadık. Seçmenlerimizle birlikte iradesini farklı şekilde kullananların sesine kulak verdik. Başkaları gibi yankı odalarına özellikle hapsolmak yerine siyaseti milletimiz için milletimizin içinde milletimizle birlikte yaptık."

Kabine sonrası Erdoğan'dan enflasyon mesajı

 

Yeni kabine ilk kez toplandı: Öncelikli gündem ekonomi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU07 Haziran 2023 13:36

    bu ülkenin bilime ,üretime ,çalışmaya ihtiyacı var,uygulanan politikalarla insanları tembelliğe,üretmeden tüketmeye alıştırdılar,canım ülkem sürekli irtifa kaybediyor...

  • Ahmet Özbir07 Haziran 2023 10:44

    rahmetli ecevit de ekonomi batarken tüm tatilleri 9 güne tamamlardı. ekonominin dümeninde Babacan varken kaybedecek günümüz yok diyip, hiçbir tatil birleştirilmemişti ilk 10 yıl

  • borsacı06 Haziran 2023 22:20

    emekli maaşı 7500 tl bir kurbanlık fiyatı en düşük 9 bin tl döviz uçuyor bir haftada yüzde 10 yükseldi kurbana kadar zamlar gelirse bu millet nereye tatile gidecek .

  • Ssk Emekli06 Haziran 2023 20:44

    Prim günü az olanla çok olan aynı maaş olurmu kademeli olması gerek ozaman adalet olur acil intibak bekliyoruz biz arada ezilecegizmi hep