E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKritik maçın kadroları belli oldu---

Kritik maçın kadroları belli oldu

Kritik maçın kadroları belli oldu
12 Temmuz 2020 - 17:50 borsagundem.com

3. sıra için yarışan Galatasaray Ankaragücü deplasmanında. Ligin son sırasında kümede kalma savaşı veren Başkent ekibi karşısında mutlaka 3 puan almak zorunda.

Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadı’ndaki mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Maçın başlama saati 18.30. Ev sahibi takım 26 puanla ligin son sırasında, konuk ekip ise 52 puanla 5. sırada bulunuyor. Ankaragücü ligde 5, Galatasaray 7 maçtır 3 puana hasret.

Ankaragücü’nde Kulusic ile kavga eden Gerson Rodrigues maçın kadrosundan çıkarıldı! Rodrigues bu sezon Süper Lig’de 11 maçta 6 gol, 2 asistle oynadı. Galatasaray’da Ryan Donk ise Ankara’ya götürülmesine rağmen sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Donk’un yerine Emin Bayram ilk 11’de yer alacak ve 17 yaşındaki oyuncu sahaya kaptan olarak çıkacak.

ANKARAGÜCÜ: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Faty, Lukasik, Lobzhanidze, Scarione, Michalak, Orgill

TEKNİK DİREKTÖR: İbrahim Üzülmez

GALATASARAY: Okan, Linnes, Emin, Marcao, Saracchi, Seri, Belhanda, Taylan, Emre, Ömer, Adem

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

HAKEM: Atilla Karaoğlan

GALATASARAY’DA EKSİK ÇOK
Galatasaray, sakatlık ve cezalılar nedeniyle MKE Ankaragücü maçında birçok futbolcusundan yararlanamayacak. Kiralık sözleşmesi sona erdiği için takımdan ayrılan Henry Onyekuru'nun yanı sıra sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Fernando Muslera ve Florin Andone, sakatlığı bulunan Mario Lemina, cezalı olan Sofiane Feghouli ve sakatlığı geçmediği için Başkent’e götürülmeyen Falcao sahaya çıkamayacak.

ÖMER İLE SERI SINIRDA
Sarı-kırmızılılarda Ankaragücü maçı öncesinde iki futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Ömer Bayram ile Jean Michael Seri, bu mücadelede sarı kart görmeleri halinde ligin 32. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Göztepe müsabakasında takımını yalnız bırakacak.

98. RANDEVU
Ankaragücü ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde 97 kez karşı karşıya geldi. Cimbom, söz konusu müsabakalarda 61 kez sahadan galip ayrılırken, 17 kez de sarı-lacivertliler rakibini mağlup etti. 19 maçta ise kazanan çıkmadı. Sarı-kırmızılıların ligde attığı 204 gole, başkent ekibi 84 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan müsabaka 2-2 eşitlikle sona ermişti.

SON 10 MAÇ
Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanan 9’u lig, 1 Türkiye Kupası olmak üzere son 10 maçta sarı-kırmızılılar üstün bulunuyor. Bu 10 müsabakada Aslan 5 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, 3 maçı ise Ankaragücü kazandı. 2 mücadelede eşitlik bozulmadı. Galatasaray ayrıca, rakibine son 5 maçta mağlup olmadı (4 galibiyet, 1 beraberlik).

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)