E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto paralarda boğa tuzağı mı?---

Kripto paralarda boğa tuzağı mı?

Kripto paralarda boğa tuzağı mı?
23 Şubat 2022 - 17:37 borsagundem.com

Son dönemde dalgalı bir seyir izleyen kripto paralarda yön yukarı döndü. Ether için 10 bin dolar Bitcoin için de 40 bin dolar seviyeleri konuşuluyor

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin yeni tedbirlerin getirilmesi gündemde olan kripto paralarda dalgalı seyir devam ediyor. 33 bin dolar 40 bin dolar arasında gidip gelen Bitcoin bugün yeniden 40 bin Dolar sınırına kadar yükseldi. Kısa bir süre önce yaşanan düzeltme sonrası yeniden yükselen Bitcoin’in yukarı hareketin sürdürmesi için 40 bin doların üzerinde tutunması gerektiği belirtiliyor.

Diğer taraftan Ether, grafiğinde oluşmaya başlayan "yükselen üçgen" formasyonu nedeniyle önümüzdeki haftalarda 10 bin doları geçebileceği görüşü öne çıkıyor.

Bağımsız piyasa analisti Wolf da önümüzdeki dönemde Ether'in geri dönüş yaşayacağını ve olası bir ters baş ve omuzlar formasyonu sayesinde toparlanmanın süreceğini öngörüyor.

Ether piyasasında devam eden toparlanmayı boğa tuzağı olarak görenler de yok değil. Şu an 2.700 dolar seviyesinde olan Ether’in kısa vadede 4 bin dolara yükselebileceği daha sonra da 2.300 dolara kadar düşebileceği görüşleri de son dönemde dile getiriliyor.

Avrupa’da kripto paraya kara para denetimi

 

Altın yükseliyor, kriptolar düşüyor

 

Düşüşler kripto dünyası için faydalı mı?

 

Kripto paralar için katı düzenlemeler yaklaşıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)23 Şubat 2022 19:10

    Dünyayı değiştirecek bazı projelerin coınlerı illakide ğerini bulur. Kumar arayanlar langıt coınler de boğulur.

  • Boş iş23 Şubat 2022 18:07

    Kumarda hersey mübah onun için kumarcıya tuzakda mübah zaten bu para artmaz eksilir faydasıda olmaz olduğunu sananda azgınlığını arttırır hepsi bu.